Okategoriserade

Rabattkod!

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Jag hoppas att ni inte glömt bort att ni kan använda min rabattkod hos Parfym.se ?

  • Kod: Carolajuni
  • Villkor: 15% på hela sortimentet och 5% extra på befintliga kampanj (summer sale)
  • Giltighet: Under juni

Om jag var som ni så skulle jag gå in och kolla, Parfym.se rear som sjutton nu och det finns så mycket att välja bland. Jag har precis lagt en beställning på bland annat solskydd (ja jag brände mig ja🙈) och hårprodukter. Jag har inget emot att bli solblekt, tvärtom det gillar jag, men jag behöver verkligen använda bra schampon och balsam för att det inte ska bli risigt. Bad och sol är underbart, men håret håller inte med.

Den här lilla rackaren från Olaplex är en riktigt bra kompis.

De har olika nummer på sina produkter och jag har inte riktigt fattat hur de tänkt, men det finns säkert en tanke:) Den här heter No.6 och är en leave-in kräm. Man tar en liten mängd i fuktigt eller torrt hår, och fördelar jämt, jag brukar kamma igenom det. Det återfuktar, stärker, mjukgör och förkortar föntiden, om man nu fönar håret. Jag har använt det här till och från sen jag fick en behandling hos frissan för många år sen, och det är verkligen guld. Jag är lite sugen på att även testa deras schampo+balsam men glömde bort det nu:)

Jag har också beställt den här Dry Scalp Treatment från Marrocan Oil.

Jag brukar använda den just sommartid, för att hårbotten får ju rejält med stryk den med. Den här lugnar ner och återställer balansen, och på köpet blir håret som en milliondollarbucks:)

För den delen, om ni letar efter en hårborste, så rekommenderar jag starkt den här:

Också från MaroccanOil och den bästa borste jag haft. Den är suverän både för att bara borsta håret men även vid styling. Nu till superpris!

Sen kunde jag inte låta bli, så många av er säger att Zlatans dofter är grymma, och de jag snosat på i butik är fina. Dock har jag inte luktat på den här

Men till det priset så är det ingen kris, den kostar nu 159kr istf 529kr:)

Det finns många goda dofter att välja på, och massor av makeup, hårvård, hudvård osv.

Parfym.se hittar ni här, och glöm inte koden: Carolajuni 🌸

Nu är jag på väg till husvagnen för att fixa lite, värmen är brutal så det blir minst ett dopp:) Vi hörs snart!

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Ola plex produkterna är super. Kört deras inpackning nr3 o balsam o shampoo i flera år. Mkt dryga o bra för färgbehandlat hår eller torrt hår. Nu skall jag efter ditt tips testa nr 6 också. Moroccon produkterna är också toppen använder dem också till o från.
    Må så gott i värmen!

  2. Karin

    Jag älskar just den doften av Zlatan-dofterna, den är sådär perfekt lagom.
    En stor favorit som jag använder dagligen 🤗
    Tack för rabattkoden 👌🏼

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting