Okategoriserade

Igår och idag:)

Igår satt jag och jobbade hela dagen, i skuggan ute först och sen inne. Jag fick brådis sen för vi skulle ju se fotboll, live minsann. Killarna messade att vi skulle ses på en restaurang och fyra hoppade jag in i duschen och fem var vi där. Per cykel. Kan tala om att den där duschen var helt onödig. Allt var genomblött, och det tog sin lilla tid att slutar svettas. Herregud, det var ju 30 grader varmt:)

Enbart därför tog jag kjol, en lång en som gör det hopplöst att cykla utan att få den i hjulet. Jag borde ha ett kjolskydd, men existerar de fortfarande? Men man är väl inte dum heller, så jag tog en hårsnodd och fäste upp kjolen i nästintill osedlig höjd;) Vips var det inga problem.

Den här lilla glaskuben står nedanför sjukhuset, mitt emot svandammen, och maten är tydligen fin. Jag och syrran hoppade mat och koncentrerade oss på öl:)

Sjukt god, tills vi smakade Js som var ännu godare:)

Vi tog oss vidare till Studenternas, som efter lång tids byggande blivit så fint! Jag har inte varit här sen artonhundrakallt ungefär, men blev glatt överraskad. Det här är mina killar:) och syrran.

Inte alla, men fyra av dem, och även om de är gifta med andra så är de ändå mina:) På ett very friendly vis:) Älskar dem allihopa:)

Matchen var mellan Sirius och Göteborg.

Vi satt fint till och jag är imponerad över vad fint det är, och funktionellt, det tog inte tusen år i toakön och när man köade för dricka, sjukt varmt vi var tvungna att skåla i alkoholfritt, så såg man matchen ändå. Samma sak när man skulle ut, gick rätt snabbt.

Matchen slutade 1-2, Sirius förlorade, det var onödigt. Men det var en kul kväll. Syrran och jag tog en sväng runt ån för vi skulle ha glass, och sen cyklade vi hemåt. Lagom till solnedgången:)

Alltså, dessa underbara sommarkvällar, klockslag var 22, och det var varmt och skönt. Och svettigt när man kom hem, jösses 😂

Hemma stökade jag på, packade i hop det jag skulle ha med till husvagnen i dag, och hittade äntligen lådan med sommarkläder jag visste att jag ställt på nåt bra ställe:) Där låg min korta jeanskjol so likt jobbarbrallorna är ett test på formen:) Om den sitter för tajt i midjan är det illa då är det dags att dra in på godsakerna, inte för att det räddar den sommaren då;) I år satt den väldigt löst, jag är nöjd:D

Avslutade dagen med ännu en dusch…. Och sen bäddade jag i uterummet för att kanske få nån slags vila. Inne var det kokhett.

Det här är Corrinda som får illustrera:) Jag sov inte det minsta gott men svettades i alla fall inte. Dock blev det inte många timmars sömn, olika saker störde mig hela tiden. Framåt sju klev solen över så den stekte in över taket och det blev så varmt. Jag försökte sova men det var bara att kliva upp.

Jimpa hämtade mig vid halv tio och vi åkte hela långa vägen till Norberg, för att lägga golv i annexet. Jag gillar att slippa köra, då hinner jag titta på allt runtomkring:) Varenda gång jag rullar in på campingen har jag en ångestkänsla över att förtältet ska ha rasat ihop totalt. Men även denna gång stod det så fint på sin plats. Pust!

Anledningen att det måste läggas golv är för att den altan som är byggd för tusen år sen har murknat längst ut, jag klev på den när vi satte upp förtältet och hela sektionen gav med sig. Sen har jag fyllt på med mina altandelar från Årsunda som vi byggde där, men de är en och en halv decimeter lägre. Det har aldrig spelat någon roll förut, men om man ska kunna lägga en madrass där i annexet så måste det vara plant. Det blev så fint så:)

Klart!

Det blev några plattor över som nu ligger som en stig ut genom häcken, perfekt när man ska till stranden:)

Medan Jimpa grejade med det här, sticksåg och mäta är inte min paradgren, så roade jag mig inne i vagnen. Där var det väl en 800grader eller så, och svetten rann. Jag har plockat upp allt under dynorna och bäddat i ordning på ena sidan. Kylskåpet är i gång och det börjar bli ordning. När jag sen skulle dra i några skruvar och böjde mig framåt så insåg jag att jag inte såg skruven? Vafan nudå? Men det var så klart ett litet härligt migränanfall. Garanterat utlöst av det kvava vädret och vätskebrist och bastubad i vagnen. Jag svalde migräntabletter och hoppades att det skulle gå över utan att det blev dundrande huvudvärk. Jimpa var klar och vi satte oss för att käka och med massa kaffe, cola och mackor och paj så avtog det. Men jag fick ont i magen och ett åksjukeillamående i stället. Det hör ihop så 🤷‍♀️

Tog en sväng till toa för att få röra på mig, och sköljde av mig med kallvatten, och fick väl ner temperaturen en halv grad eller så, men tillräckligt för att känna mig som folk igen. Tillbaka lockade sängen väldeliga så jag var tvungen att provligga:)

Ensam, måste jag väl tillägga, ni kommer bara insinuera saker annars 😜

Jag ska ha ett innertält för jag vill inte vakna med ödlor eller mygg som sällskap, men det hade jag inte med mig idag för jag orkade inte hämta det hos syrran. Sen ska jag sätta upp gardiner mellan bordet och sängen för att få nån slags avskildhet. Det finns innerväggar att köpa men de var fula och dyra, jag tror det blir skönare luft här inne också med gardiner.

Och japp, flamingons är en symbol för swingers. Alltså byta sexpartner med varandra😬Men ett: inte min grej. Två: Har ingen partner att byta bort;) Tre: ta tillbaka flamingon som en fin fågel:)

De är köpta på Lidl för ett par år sen, så de är gamla. Och supersköna:) Tunna och luftiga.

Herregud vilket genidrag det var att köpa ett annex, det ger otroligt mycket utrymme, och hela förtältet ser luftigare ut.

Det började blåsa rejält när vi käkade och vi bestämde att ställa in badet. Tror Jimpa som tydligen bara badar när det är 25 grader+ i vattnet blev en aning lättad;) Men lite ny deo under armarna kostade jag på mig i alla fall. Vi stängde ihop allt och åkte hemåt igen. Vi hade bokat HIT klockan 17 och siktade på det. Vid Avesta kom regnet. Och med regnet kom lättnaden i både huvudet och illamåendet. Äntligen! Så sjukt störigt det här med att vara så väderkänslig.🤦‍♀️

Jag satt med fötterna på instrumentbrädan mest hela tiden, och Jax som tryckte sin varma kropp mot min:)

Hade ju kunnat vara Jax Teller från Sons of anarchy, men man kan inte få allt här i världen;)

Vi kom fram alldeles lagom för att hinna byta om. Vilket var en pärs, att dra på träningstights när man är helt fuktig över hela kroppen är inte så lätt:) Vilken idiot som tyckte att det var en bra ide att köra ett högintensivt pass i 30 graders värme vet jag inte, men antagligen jag:) David gav oss ett ”a la carte” dvs han går runt till deltagarna och så får man hitta på en övning som alla ska göra, och antal repetitioner eller minuter. Bara det gav puls. Skjut mig. Det var pulsen i taket och flåset så hårt att det gjorde ont. Noll syre i salen och så varmt att svetten rann. Man är ju inte riktigt klok som gör det här frivilligt:)

Efteråt var jag helt svimfärdig, och pallrade mig långsamt ut till bilen igen. Tog en stund innan vi kom iväg och det var skönt att få pausa lite i skuggan. Jimpa släppte av mig hemma och jag satt en lång stund och svettade i skuggan. Trodde aldrig jag skulle sluta;)

Linnet åkte av direkt jag kom hem, och efter en stund så vek jag bak stolen och slumrade en stund. Efter en timme eller så, ingen aning egentligen, så kändes det som att det var okey art både röra på sig och orka stå en stund i duschen. Äta var inte att tänka på än.

Att få AV sig brallorna var om möjligt ännu svårare än på, för att inte tala om sportBH:n…. men av kom de och in i duschen tog jag mig och sen kunde jag till och med äta lite. Sen började jag känna mig som en människa igen:D

Corrinda och jag satt och kollade på några avsnitt av Game of Thrones, innan det var dags att röja och gå och sova. JAg hade tänkt sova ute i natt igen, men jag behöver ligga bekvämare, så jag får stå ut med värmen. Det har regnat en skvätt här, så det är lite lättare i luften.

I morgon ska Trixie till tandläkaren vid tio och få rälsen insatt i underkäken, sen ska jag göra lite ärenden innan det är dags för ett nytt träningspass:D

Planen är att åka till husvagnen på söndag/måndag.

Nu ska jag sova:) Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Inger Kjellberg

    Kul att du fortsätter att cykla, kjolskydd i plast finns där cyklar säljs och kostar inte mycket. Sök gärna på ”Skort” på Ellos eller liknande sidor, bra plagg vid cykling

  2. Rille

    Det där ”röda” fotot på slottet och domkyrkan skulle du kunna sälja in som vykort. Minus strålkastarna från Studenternas, då, men det finns ju Photoshop. 😀

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting