Okategoriserade

Idag är det party :)

Jag vet inte om Soultrain är nåt som finns över hela Sverige eller bara i Uppsala?

Det är nån slags aw-liknande för oss lite överåriga främst, det ser man ju på hemgångstiden om inte annat 😂Jag vill absolut inte avsluta kvällen då men det får vi se hur det blir. Det är ju en lite knepig tid för inget annat är i fullt drag då.

BJ, alltså Birger Jarl är en gammal nattklubb som haft många namn, jag känner den främst som Barowiak. Jag var inte där mer än nån gång, men syrran hade det som sitt andra hem 🙂

Jag träffade min exman när jag var 17 eller 18, minns inte så noga, och blev gravid när jag var 23, så jag har ”missat” en hel massa i utesvängen. Jag hängde iofs ofta ute med en kompis, på en klubb som hette GT, Guldtuppen under några år. Men överlag har jag avstått massa festande. Eller avstått… det var inget val, jag var bara inte speciellt intresserad 🙂

Nu däremot är det superkul:) Jag älskar att bara vara i atmosfären som är bland folk som är på gott humör, lite hel eller halvpackade, eller nyktra med för den delen det spelar ingen roll:) och där det hela går ut på att ha kul och vara social. Jag älskar att stänga barer och även om jag inte direkt dansar på borden för jag skulle bara ramla ner 😉 så är det kul att känna musiken dåna. Just volymen skulle jag iofs gärna sänka på baren, så man slipper sitta och hojta varandra i örat:)

Det är kul att studera folk, och se om man kan utkristallisera det olika typerna. Vissa är ju enkla, som de snygga självsäkra killarna som spejar efter ett byte;) Andra är svårare, som de som sitter i gäng och bara pratar med varandra. Hur fan nu DE kan höra nåt? 😂 Tjejerna inne på damtoan är också spännande. För många släpper alla hämningar och de kan sitta med öppen dörr för att prata med kompisarna utanför, eller torka svett från alla möjliga delar av kroppen helt oberört, andra är mer ”ordentliga” och använder alkoservetter efter toabesöket och pudrar försiktigt de glansiga kinderna. Det är intressant. Folk är intressanta.

Dumma i huvudet överlag förvisso men ändå intressanta 😂

Jaja det blir nog bra! Jag hoppas min cykel tänker samarbeta, jag skulle pumpa den igår och efter att ha svurit tusen eder för att det inte funkade så insåg jag att ventilen gått av från slangen. Jaha men så bra då:/ Tur att jag köpte två slangar sist, så jag fick skruva av hjulet och byta slang. Igen. Givetvis så strulade det och jag svor ännu fler eder;) men till sist tror jag det funkade. Visar sig snart, ska gå ut och kolla:)

Kolla min schersmin !!❤️

Inte en enda lus på den heller:)

Jag har en fläder på andra sidan uppfarten, typ fem meter bort, som är fullusad. Bra det så slipper den här. Den doftar så magiskt, en ganska stark doft men inte för tung.

För övrigt så säger väderprognoserna regn både hemma och i Norberg nästa vecka. Men hur värdelöst är det då? Jag ska ju till vagnen var tanken. Men det suger ju i regn, fast vi åker väl ändå… 😬

Jaha, jag ska sätta lite fart nu, hade ett samarbete som länkarna strulade med, men nu fick jag Mail att det är fixat!! Time to work!

Hörs snart ❤️

Kommentarer

  1. Karin

    Utelivet i Uppsala är för mig nationer. Där tillbringade jag många festkvällar. Har även varit på många konserter på Barowiak. Tänker att det är lite speciellt för dig att gå på fotboll, krogen och annat för att du inte har kollegor och därmed ett naturligt interagerande med andra vuxna. Inte för att vi partar dagtid på jobbet men det är ett socialiserade iaf. Tänker bara på hur det minskade för mig och andra iom med hemarbete under Corona. De sociala minskade väldigt mkt utan en arbetsplats. Soultrain har jag varit på i Sthlm så där fanns det iaf.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det kan ligga lite i det:) Mitt dagliga umgänge med folk är väldigt begränsat, mestadels träningskompisarna. När barnen var mindre och vi hängde på kyrkis hade jag kompisarna där, och det var så jobbigt att gå miste om det när Jamie började skolan. Går såklart att träffas ändå men det blir inte samma sak.
      Jag trivs ändå fantastiskt bra med att jobba/plugga hemma, men jo, kollegor saknar jag faktiskt:)

  2. Karin

    Utelivet i Uppsala är för mig nationer. Där tillbringade jag många festkvällar. Har även varit på många konserter på Barowiak även om jag var förlovad vid 21 och gift strax efter. Var inget hinder för att prata med man och/eller kompisar. Tänker att det är lite speciellt för dig att gå på fotboll, krogen och annat för att du inte har kollegor och därmed ett naturligt interagerande med andra vuxna. Inte för att vi partar dagtid på jobbet men det är ett socialiserade iaf. Tänker bara på hur det minskade för mig och andra iom med hemarbete under Corona. De sociala minskade väldigt mkt utan en arbetsplats. Soultrain har jag varit på i Sthlm så där fanns det iaf.

  3. S.

    Så intressant att läsa om utelivsperspektivet från en äldre person. Du är så cool.

    Hur är åldrarna när du är ute, är det blandat eller finns det ställen speciellt för ”riktiga vuxna”? Är själv runt 30 och känner mig för gammal för att gå ut, haha. Känns som man behöver vara runt 20 för att ”komma undan med det”.. Och minns själv när man var runt 18-20, festade varje helg, och hur alla tyckte folket runt 30 som var ute var lastgamla 😛 Jag ångrar det synsättet idag, så att säga 😉

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      ”Från en äldre person”…. Vafan nu lär det som jag är tusen år 😂😂
      Men fattar:) Jag är inte så ofta ute på nattklubbar, så jag kan inte riktigt uttala mig. Men de gånger jag varit det så är det ändå rätt blandat. Jag tror det varit sådana gånger då det varit mer riktat till äldre iofs. Vi pratade om det igår, och det verkar vara Flustret och Bj, som har riktiga nattklubbar med dans. Jag hoppas jag har fel och har missat några för Uppsala är ju stort !

      Du är inte för gammal i alla fall!! Njut av att vara runt 30 🥳🥳

  4. Kristina Å.

    Finns även i Stockholm på Café Opera. Har varit där några gånger och älskar att dansa. En hel del ragg så klart 🙂 Skönt att kunna välja tidigt hemgång eller om man får feeling, stänga baren!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting