Okategoriserade

Byxor till er lĂ„ngbenta! đŸ€—

Reklam och annonslÀnk för Cellbes

Jag hÄller pÄ att sortera tankar och intryck efter en vÀldigt hÀrlig helg, snart ska jag berÀtta om den. Men först! Vi har ju pratat om att för fler av er Àr det för korta byxben pÄ mÄnga byxor. Men nu ni!

Jag har hittat dem, pÄ Cellbes

Byxorna i linneblandning Ă€r lĂ„nga i benen. Jag Ă€r 169cm lĂ„ng och brukar aldrig ha problem med vare sig för lĂ„nga eller för korta byxben. Men de hĂ€r trampar jag pĂ„. Hade behövt 12 cm klackar, men det finns en hake – jag kan inte gĂ„ pĂ„ sĂ„dana 😂

Det Àr raka ben med vidd i sÄ att bara vika upp funkar inte, sÄ jag fÄr nog lov att försöka lÀgga upp dem en aning. Eller skaffa platÄskor.

De Àr av dra-pÄ modell, med slÀt framsida som gör att det sitter jÀkligt snyggt, inga knappar eller gylfar som sabbar. Baksidan har resÄr i linningen. Sjukt skön byxa!

Toppen sen dĂ„!! ❀

Ni som har storlek S in med er direkt och fynda, för den Àr nedsatt ordentligt. Jag har M men skulle lugnt kunna ha en small ocksÄ.

Jag fick sÄ sjukt mkt komplimangen för den bÄde i fredags och igÄr. Av killar och tjejer, unga och gamla. Att den Àr som en dröm att ha pÄ sig gör inget sÀmre heller. Ett sÄnt bra köp!

Ja jĂ€klar vad nöjd jag var med min outfit. SĂ„ pass att jag alltsĂ„ Ă„teranvĂ€nde den dagen efter 🙂 Ska jag berĂ€tta en hemlis??? Jag hade fĂ„tt smĂ„ flĂ€ckar av nĂ„got pĂ„ ringningen, men dĂ„ vĂ€nde jag bara pĂ„ den 😂Den Ă€r identisk fram och bak. 🙂 Good to go!

Cellbes har Ànnu mer rea nu, det finns mycket kvar men godbitarna gÄr ju som smör i solsken.

Cellbes hittar ni hĂ€r đŸ€—đŸ€—

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting