Okategoriserade

Nu ska jag tipsa er!

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Jag hade glömt själv hur jäkla bra Morrocan Oil är, nämligen, och tänker att ni kanske behöver en påminnelse ni med 🙂

Jag har använt olika håroljor i flera år, och efter varje gång jag tvättat håret har jag i både en leave-in balsam i längderna och olja i topparna. Det gör att håret inte blir flygigt och elektriskt. Ibland struntar jag helt i längderna och ibland tar jag olja i hela längderna.

Med MorrocanOil i längderna blir håret rakt, nästan som om jag plattat det, men utan att behöva utsätta det för värmen:)

Första bilden är med olja i topparna bara och balsam i längderna.

Andra med olja i både längder och toppar, som jag kramar in och sen kammar igenom. Håret har självtorkat på båda bilderna.

Jag har rakt och platt hår men det blir gärna buckligt, och frizzigt. Den här dryga rackaren gör underverk för allt med håret, den är berikad med antioxidantrik arganolja och lysterhöjande vitaminer, den reder enkelt ut trassligt hår, minskar torktiden, ger näring och dessutom – den doftar gott 🌸

MorrocanOil Treatment

Den är superdryg, och jag älskar hela deras sortiment. Så här års när solen och bad tar hårt på håret så känns det extra bra att enkelt ”ge tillbaka” lite vård. Det tar ju inte lika lång tid som att göra en inpackning men ger finfin effekt. Inpackning kan man ta nån gång i veckan, och då gillar jag den här

Sen vill jag också tipsa om den här borsten

Det kan vara den bästa jag någonsin haft, och jag har haft många i mitt liv:) Den är keramisk och förkortar torktiden på nåt vis, jag bryr mig inte om det, mitt hår torkar sjukt snabbt, men den är grym på att reda ut längderna utan att man behöver slita.

Den är på rea nu!! Så passa på:)

Jag fördelar olja i längderna och sen kammar jag igenom med den, och då blir resultatet platt hår, med ofrizz👌🏼

Sen ska jag avsluta tipsandet med den här godingen:)

MoroccanOil Dry Scalp treatment. 🙌🏼

När det kliar och sticks i hårbotten utan nån särskild anledning så är den här grym. Man masserar in och låter verka några minuter och sen är det bra igen. På köpet blir håret glansigt och vackert:)

Jag älskar alla MorrocanOil produkterna! Speciellt när håret behöver lite extra omvårdnad är de underbara, men använder man de dagligdags så vete sjutton om håret ens kan bli trött och deppigt? Det är en fråga inget konstaterande:)

Det var dagens tips!! Testa!! De har lite olika kit till bra priser om man är lite osäker. Men, det här en produktserie jag nästan törs lova att ni alla kommer gilla! Finns något för alla slags hår och det har ju ändå de flesta av oss:)

Nu ska vi promenera lite! Hörs sen:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting