Okategoriserade

Hur man får makeupen att sitta:)

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Jag har berättat om det förr, men eftersom jag verkligen hårdtestade i helgen😇så tänkte jag tipsa igen!

När det är sommar och sol, eller bara varmt kvavt och klibbigt väder, så rinner gärna makeupen. Ögonskuggan flyter ihop till två tjocka streck på ögonlocken och det mesta flyttar på sig. Jag har låtit bli att sminka mig av den anledningen, jag har oljiga lock även normalt, så oavsett hur noga jag sminkat, så har allt flutit runt efter en stund. SÅ OVÄRT::)

För några år sen var Patricia i Afrika, och träffade en tjej som trots den stadigt höga värmen och den 100% iga luftfuktigheten såg ut som en sval drottning. Inte ett blankt parti i hennes fejs, sminket satt som gjutet. Givetvis frågade Patricia, och svaret var Settingspray.

Det här är mina två favoriter.

LH Cosmetics som man kan använda som primer, och som settingspray då, men även som uppfräschade mist under dagen. Love it!

NYX, fast länkar en med glow, den här är slut i lager, men sätt den på bevakning, den är extremt prisvärd!

Båda de här använder jag sist, sprayar i ansiktet och sen sitter makeupen där.

Men, för att grunda, så använder jag också en primer, den här primern är från Nyx

Den är ny i min sminkväska, men kommer lugnt få stanna där! Även den här är väldigt prisvärd, och dryg, behövdes inte mycket alls för att få en fin matt yta. Jag använde den i hela ansiktet, och sen en eyeshadowbase. Jag använder lite olika, den här är bra.

Även Idun har en finfin primer/fix ⬇️ fast i form av kaka.

Det här är alltså vad man behöver för en sommarmakeup som sitter:)

En bra primer, en bra ögonskuggsbas/primer, en suverän settingspray och sen avslutar man givetvis med lite kroppsglitter:)

Ida Wargs shimmer oil exempelvis, ger ett superfint glittrigt skimmer, som är så snyggt när man fått lite färg, man behöver ju inte direkt nåt smink då. Det här körde jag på armar och dekolletage (tjusigt ord va) i fredags. Och så en bronzer och man är hemma:)

Jag cyklade i regn, utan att något av sminket flöt ut, och sen sov jag med det, ja, ni vet hur kvällen slutade 🙈 och när jag klev upp så var det inte som att sminket avslöjade att det varit en hård natt direkt. Det satt där det skulle 🙌 Kvällen var lång, svettig och blöt av alkoholintag, och det är ändå skönt att veta att man inte ser ut som en tvättbjörn fast man mår som en;)

Älskar de här produkterna och kan omöjligen klara mig utan dem:)

Parfym.se har allt ni behöver, finns massor att välja på, och det här kan jag alltså varmt rekommendera

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting