Okategoriserade

Veckans Matsmart!

Reklam och annonslänk för Matsmart

Jag var två stora lådor från Matsmart som jag ännu inte packat upp 🙈 Varför? Jo för att det är så mycket annat hela tiden, och nån ställde dem i vardagsrummet så jag inte ser dem när jag jobbar i köket 🙂 Jag ska ta band om dem! Snart 😂

I dem finns som alltid pasta, och även de här färdiga såserna

De är så bra!! Jag har de i husvagnen, men även hemma. De hör till mitt basutbud, för de är en suverän genväg när det ska gå snabbt. Antingen som de är, men allra oftast blir de smaksättare i mina pastasåser. Min favorit, som inte överensstämmer med barnens, är Puttanesca🙌🏼så god! Alla är goda och som sagt en bra bas.

Finns även det här schampot som är veganskt.

Doftar gott och är relativt drygt. Känns bra i håret! Jag tycker om hela den serien, finns lite allt möjligt:)

Choklad mer salt lakrits… detta som jag vägrade så jäkla länge för att det omöjligen kunde vara gott. Så var det det 🙌🏼 fy sjutton vad det är en bra kombo! Två för 35kr!!

Sen har jag köpt den här chokladen som är påläggschoklad. Jag tänkte som de danska varianterna man har på smörrebröd men de här är lite tjockare.

Det stod att de är perfekta att lägga på en bulle…? Nja, jag tänker att barnen ska ha dem på muffins, det bakas många sådana här hemma för tillfället. Så lägger man en sån här ovanpå, borde bli supersmaskigt:)

Sen beställde jag mer av det här diskmedlet

Det här är riktigt riktigt vasst! Jag var lite osäker först, alla diskmedel är inte i min smak, men det här uppfyller mina kriterier! Har dessutom en svag doft av citron, det doftar rent och fräscht.

De kostar 45kr för två:) Jag har beställt två till så jag har ett tag. De är dryga så det är skönt att veta att jag inte behöver akuthandla på länge 🙂 Jag har en flaska i köket och en i tvättstugan, och en i husvagnen, så det går ju åt.

Samma märke har även ett tvättmedel

Mycket bra det med 🙏🏻Gillar att det är växtbaserat:) För känsliga kroppar, det är alltid bra.

Matsmart har ett erbjudande till nya kunder,

15% extra rabatt på första köpet 🙏🏻👌🏼

De har också Dagens Deal och detta hittar man just nu:

Det där är inte min favoritdryck alls, jag är inte så mycket för saker som smakar godis, om det inte är godis då såklart 🙂

Jag är mer för ingefära, och den här boxen älskar jag!!

Jag vill helst alltid ha en sån i kylen! Den är så jäkla god, rivig men inte för rivig 🙂

Man kan späda ut den om man vill, men vi dricker den outspädd, starkt och så gott!

Matsmart hittar ni här 🤗🤗

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting