Okategoriserade

Bokklubben -Box :)

Hörrni! Jag har nästan läst ut Box av Läckberg/ Fexeus, och jag vill så gärna diskutera den!!

Är det några som läst den och är sugna på att jiddra lite runt den??

Kommentarer

 1. Maria

  Jag har läst både Box och Kult och älskar böckerna. Sträckläste ut dem på ett par dagar under min semester. Nu längtar jag efter 3:e boken.

 2. Lotta

  Jag har läst den och väntar otåligt på efterföljaren Kult. Har Nextory och den kommer ju aaaaldrig som e-bok. Lyssna är inget för mig då springer tankarna iväg och plötsligt så har jag missat massor 😅

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Nej!! Vafan finns den inte som bok där??? Jag vill inte heller lyssna! Eller jo jag lyssnar på massor men de här vill jag läsa 🙂

 3. Karin

  Jag har tyvärr inte läst den.
  Iofs så undrade du ju inte heller vilka som inte läst den, så min kommentar blev ju helt onödig då 😅😊🤗

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing