Okategoriserade

Efter solen:)

Innehåller reklam och annonslänk för Parfym.se

Jag fick precis tag i en fin liten rabatt till er, så tänkte passa på att visa er några favoriter som passar extra bra sommartid.

Jag älskar ju solen, och att bada, och att ligga och jäsa och solen, och sa jag att jag älskar solen ??☀️

Efter en dag i solen, eller bara utomhus, så kan det vara extra skönt att ha lite härliga produkter att fylla på med. Aloe Vera är ju alltid en god idé. 🤗 Den här Soothing gel är så skön på kroppen, funkar även i ansiktet, och det står på flaskan ”or splitting hairs as often as needed.” Så jag antar att det går att använda den i hårtopparna också. Det har jag inte gjort utan håller mig till huden:) och där kan jag meddela att den gör underverk .

Innehåller massor av Aloe Vera 🙏🏻 och finns andra produkter i samma serie. Prisvärda.

Sen har jag hittat den här lilla godingen,

Brazilian Bum Bum En supernajs kräm för hela kroppen, ”din Bum-Bum, ben, mage, armar, hela kroppen” 🤗Jag älskar de gulliga formuleringarna som de har på Parfym.se, förutom att allt annat är kanon då:)

Den stramar upp huden, samtidigt som man blir mjuk och len. Innehåller guarana, och en blandning av näringsgivande cupuaçusmör, antioxidantberikad açaí och återfuktande kokosolja för oemotståndligt mjuk hud. Den snabbabsorberande formulan innehåller mica som kommer ge ett skinande brasilianskt glow, samtidigt som den får din hud att kännas fantastiskt mjuk. Pistaschkaramell gör att huden lämnas med en fantastisk doft.

Den är vass!! Jag var skeptiskt mot namnet, men låt inte det hindra er 🙂 Inte den billigaste men faktiskt väl värt sitt pris. Finns en mindre storlek om man vill testa! Ni kommer älska den ❤️

Och sen, en toppenprodukt!

Lumene HydrationRecovery Oxygeneting Gel Mask❤️

Den här ni!! Det är en intensivt återfuktande ansiktsmask för rikligt torr hud. Den. Är. Så. Bra🙌🏼

Man kan antingen lägga den som en mask, i ca 15 min, eller, som jag oftast gör, så låter man den verka under natten 🙏🏻

Så underbart härlig att lägga på efter en dag i solen, eller för den delen, iskalla vindar på vintern. Huden får som ett återfuktande bad:) Relativt dryg är den också! Och priset är inte alls hutlöst, 209kr bara.

Sen är det ju såklart viktigt med solskydd. Jag blir bättre och bättre på det. Från att aldrig ha använt en droppe solkräm någonsin så använder jag solskydd dagligen. Sent ska syndarna vakna😂 Jag ser till att ha en dagkräm med spf i året om, och ska jag vara i solen så kör jag någon av de här:

Båda lika bra, men Biotherm är 50spf och vattenfast, passar på stranden.

Clarins är spf30 och den är matt. Man blir inte sådär glansig som man kan bli. Tycker inte att Biotherm heller blir så, men här är Clarins vassare.

Jag har ett gäng till som jag använder, jag är hopplös på att inte hålla ordning på grejorna så jag har några i husvagnen, några hemma och i väskan. Sen får mina saker fötter också 😂 Men de här är riktigt bra.

.

Okey, det var mina tips för dagen!

En underbar hudkräm, en till underbar hudkräm och en magisk ansiktsmask, plus två grymma solskydd.

Nu ska ni få rabattkoden👌🏼

Med koden: Juli2022 sparar ni 9% på ett köp🤗 Det blir lite ändå:) Den gäller till och med 2 augusti.

Ni hittar Parfym.se här

Kommentarer

  1. Emin

    Aloe vera är ju ett måste i skåpet. Bum bum fick jag prova i glossybox för ett par år sen, men den luktade alldeles för starkt för min näsa, huvudvärk direkt. Men jag kan lyfta tungt över axlarna istället, flera timmar i streck ibland 😜 (målare 💪)

    1. G C Hemdal

      Såg den på Normal a 55:- minst, lite svårt med 0,00. Ska försöka på måndag då 💶 kommer. Är det annorlunda än vanlig after sun lotion?!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting