Okategoriserade

Passa på! För det här är bra:)

Reklam och annonslänk för Cellbes

I våras köpte jag de här sandalerna.

Jag fick först ett jättekonstigt skavsår vid kardborrebandet där man knäpper dem, men tror att jag faktiskt måste ha fått in något mellan, för när jag tejpade och det läkt så var det inga problem sen🤷🏼‍♀️ Sandalen är så skön! SÅ SKÖN.

Den är nu på rea och den finns kvar i nästan alla storlekar👌🏼Den är i skinn, så ju mer man använder den ju skönare kommer den bli😍 Jag har använt den så mycket i sommar! Den passar till allt verkligen, både byxor, kjol, shorts eller vad man nu föredrar. Rieker är ett kalasbra märke, som är skönt för onda fötter. Det finns också plats för fötterna att expandera under dagen, vilket är grejtans när det är varma sommardagar och fötterna svullnar, eller när man flyger 🙏🏻 Ett superköp!

På rean finns massor av roliga saker! Jag har fått så många frågor om den blå klänningen, och jag har också tipsat er om den flera gånger 🙂 Men jag gör det igen!

Klänningen i blått finns kvar i de större storlekarna, och i vitt tror jag den finns från 42-.

Har man en aning byst så kan man lätt gå upp i storlek. Är man platt som en annan kanske inte 🙈 Jag köpte en i vitt med för jag trivdes så himla himla bra i modellen. Tänkte försöka skaffa ett bredare skärp att ha i midjan också, det här hör inte till utan är till en annan klänning.

Det finns massor av fina klänningar på rean, de här till exempel

Jag gillar omlott, det är superfint!

Det börjar bli utplockat på rean nu, som ju är upp till 70%, men det finns guldkorn kvar! Jag satt och kollade nu och nog lyckas jag lägga både det ena och det andra i varukorgen:)

Sen, om man är lite mer förtjust i hösten än vad jag är, så har ju nyheterna börjat strömma in😁 Jag är inte riktig där än….Men vill man vara säker på att få tag i det man ser så är det läge att kika in. Det man själv vill ha går ju alltid åt först:) Great minds think alike som vanligt:)

Cellbes hittar ni här!

Kommentarer

 1. Kristin

  Jag undrar hur man kan dra runt huslån mm på csn och barnbidrag…
  Har några barn att försörja efter skilsmässa och får definitivt inte ihop det…

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Som sagt … jag jobbar med mina sociala medier 🤷🏼‍♀️ Det är tydligen väldigt svårt att förstå, och något som hela tiden glöms bort. Det är inte många veckor sen vi pratade om det.

  2. G C Hemdal

   Har hon huslån? CSN får man inte över 50. Barnbidrag två tre? Är väl någon 👿 förvaltare som ger ut lite ”fickpengar”!! Vilka summor då då?! Jag Tror min e 10.000:- före skatt.

  3. Johanna

   Carola jobbar väl med sin blogg? Alltås bloggen är arbetet så att säga.
   Jag skulle dock gärna ta emot ”spartips”, tips på billiga maträtter, vart du köper billiga kläder till barnen etc etc.
   Och tips på vart du drar in kostnader rent allmänt.

   1. Profilbild
    familjenannorlunda

    Jag har inga tips som är generella mer än det som alla kan göra 🙂 Jag handlar på rea, håller utkik efter extrapriser och försöker att minska mitt svinn överlag. Äter rester fast barnen hatar det, de får ärva av varandra, köper inga märkeskläder, har inga dyra laster, osv. Jag är inte så dyr i drift och har aldrig varit det😅
    Kör en billig bil, har en asgammal husvagn, lagar saker som går sönder istf att köpa nya, om det är möjligt och prisvärt🤷🏼‍♀️
    Jag lagar billig mat, mycket stora grytor så köttet / fisken/ kycklingen räcker längre, och försöker överlag tänka till runt mat. Inte så mkt halvfabrikat utan från grunden.
    Nä, jag gör säkert massor av gammal vana men inget jag tänker på. Jag har alltid gjort samma. 🤷🏼‍♀️
    Jag gillar inte att prata ekonomi för det blir alltid dålig stämning. Det är alltid någon som känner sig kränkt eller förorättad och jag hoppar gärna över det🤗

    1. G C Hemdal

     Inte lätt när man varje sekund ska redovisa till MATS MICHAEL SJÖBLOM 680523-0719 070-5750000. Njöt när svenska fick känna på Corona restriktionerna, ungefär så känns det varje dag!!

  4. Carola

   Wow vilken inblick du har i hennes liv.
   Ägna sig själv och dina barn mer tid och tanke än att oroa dig för hur Carolas liv är, bara ett litet tips så här från mig.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting