Okategoriserade

Det lite besvärliga:)

Reklam för Matsmart

Det enda som är en aning besvärligt med Matsmart, det är att packa upp varorna:) och det, mina vänner, är ett kärt besvär❤️ Jag älskar att ha förråden påfyllda:) Egentligen är det inte ens besvärligt att packa upp, utan det handlar mer om att mina skåp konstant ser ut som nån öppnat och kastat in sakerna bara…vänta…? Det är ju exakt det ungarna gör…🤦‍♀️ Så jag har nu ägnat en lång stund av kvällen åt att städa i mina skafferiskåp. Men nu är det ordning, och det är ju faktiskt tack vare Matsmart:)

Jag kollar alltid in kategorierna Skafferi, Hygien&Apotek och Hem&städ först av allt. Inom det handlar jag definitivt mest. Nu hade de en hel del av de schampo och balsam som gillas här hemma:)

Sen de här topsen med träpinne. Jag gillar dem inte, men det är ju plastbantning som gäller nu och det är bara att gilla läget. Det här märket är iaf bland de bästa:) Rakhyvlarna ÄR bäst. Jag har alltid använt dem och återkommer alltid till dem. Lika bra under armarna som när man måste noppa en tröja:D

Sen har jag kunnat fylla på med fröer, jag gör ju av med en del i och med att jag gör egen müsli. Solrosfröna var slut sist hemma så jag saknade dem, de smakar ju väldigt mycket och jag tycker om dem.

Melonkärnor är oväntat gott, för att vara något man suckar över när man käkar melon:)

Och mandlar, alltså det är ändå en favorit bland alla, det är ju så gott! Nötter är också väldigt nyttigt, massor av bra fetter bland annat. De verkar vara slut dessvärre, men ha lite span.

Jag måste också, som vanligt, bara hylla Matsmarts By Motatos. Märket som görs av de lite skruttigare frukterna, eller den där chokladen man annars använder för att skölja ren maskinen mellan vit och mörk choklad, eller ölen på bröd som blivit torrt.

Och den här granolan är jag nyfiken på! Såg den inte förra gången jag beställde så den måste vara skapligt ny. Jag älskar ju granola så jag testar alla som verkar goda:) Sen kanske jag tar efter i min egen;) Ibland hinner jag ju inte göra egen och då är det kalasbra med köpes.

Jag har inte provat ölen heller, men återkommer när jag smakat:) Peston har däremot seglat in här hemma på en stadig pallplats, den är sjukt jäkla god. Har ni inte testat den än så gör det!

Jag ska gå och sova nu… men Hörrni, vi hörs i morgon! Jag och syrran har grejat med det där vinet hela dagen, men nu äntligen är det klart för att bara stå och bubbla:)

Ha en fin start på veckan, snart är det fredag igen! Natti natti

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing