Okategoriserade

Förlåt!

Vid en koll så visade det sig nu ligga en hel del opublicerade inlägg i Tidsinställda kategorin 🤦‍♀️ Fasen jag hatar när det inte funkar som det ska. Att tidsinställa inlägg är en funktion jag älskar, för då kan jag när andan faller på, skriva flera och sen pytsa ut dem. Jag vet att ni annars skulle klaga på att det är för mycket att läsa;)

Nåväl, jag kommer publicera dem nu, så strunta i att det kanske är fel veckodag, som Måndagens måndag, som inlägget heter, på en torsdag exempelvis. Skrolla gärna tillbaka lite också, några dagar, förbi inlägg ni redan läst😅 för det kan tänkas att de hamnade där.

Jag vet inte riktigt varför det blev sådär, men jag vet att jag inte ville trycka ut en massa inlägg samtidigt, så därför ber jag om ursäkt på förhand!

Nu ska jag skriva vidare, och berätta om tisdagens hållbara event som jag var på:) Mer om det lite senare:) Nu måste jag först få lite ordning på inläggen som fastnat. Jag ber om ursäkt också om det blir en mängd samarbeten/annonslänkar. Det är inte min mening, jag försöker som sagt var att fördela ut alla inlägg lite jämnt:)😅

Teknikens under ändå va:)

Ha en bra TORSDAG 🤗

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting