Okategoriserade

Ja som ni ser🤷🏼‍♀️🥵

Inläggen gör som de vill. Jag hade INTE planerat in tusen annonsinlägg på rad. Men nu blev det så igen. Jaja, jag inser att tidsinställa inlägg inte funkar så bra.

Igår var vi ju på Soultrain. Herregud😅 Det var en blöt kväll kan man lugnt säga. Jag fick drinkar, cava, ännu mer drinkar, vatten, en Hot Shot(!!!) satta i handen under hela kvällen. Jag var till baren två gånger, första gången köpte jag till mig och Helen, andra gången köpte killen bredvid min öl 🤷🏼‍♀️

Han var snygg, luktade gott och var trevlig:)

Om än suddig 😉

Haha, så kan det bli:) Den suddiga kvällen fortsatte med ännu mer alkohol, och så småningom ett byte av ställe. Helen och jag dansade konstant hela kvällen och natten, det är fasen kul alltså.

Det gick ju inget vidare med min plan att bara dricka vatten efter midnatt. Men det kanske räknas att jag inte köpte något efter midnatt 😜

När det var dags att gå hem så kom en av killarnas son och hämtade. Jag åkte med till centralstationen för jag hade ju cyklat. Jag hade släpat en kasse med en hoodie och vantar hela tiden, för jag fattade ju att även om det var 17+ grader på dagen så anade jag att det skulle bli kallare på natten. Och det blev det ju, men definitivt inga vantar eller tröjor behövdes. Jag hade ett linne och min jacka, och det var mer än nog. I oktober 😍underbart. Dock var det kolsvart redan när jag cyklade in till stan vid sex-tiden, så lysena var på.

När jag kommit över det långa Gärdet och har uppförsbacke hem resten av vägen var jag less. När jag såg en bil lite märkligt stående vid sidan av vägen tänkte jag att jag snabbar på här 🙂 Läskiga typer vill man inte hantera sådär. Men det visade sig vara Robban 🙂 som väntade på mig och hivade in cykeln i bilen. Så skönt att slippa all uppförsbacke. Ordning på min son🤗

Hemma hade Corrinda Halloweenpyntat, så jag fick spöken i huvudet och bredvid mig på toaletten satt ett skelett 🙂 När jag klev in i mitt rum, trött som fan, så låg det en liksäck över min säng, och ett huvud….😂

Jag ropade på Robban och så skrattade vi en stund innan jag flyttade ut säcken. Nu ligger den i hallen.

Älskar sånt här! Det kom en gubbe och plingade på för en stund sen, han hade gått lite fel. Han skulle till nummer elva på gatan intill, och innan vi rett ut det så tog det lite tid. När vi stängt dörren sa Corrinda: Tror du han såg säcken ???

Men än har inte polisen kommit med blåljusen påslagna:)

Jaha. Jag är skapligt i form. Varit uppe sen tolv men vaken sen tio kanske. Duschat och ätit. Min ögonmakeup är flawless 😂 så den får sitta kvar. Återbruk är grejen. Snart ska jag ta en promenad och så småningom sen är det tåg mot Stockholm som gäller. Det blir kul 🙂

Vad roar ni er med såhär den sista lördagen i oktober?

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det värsta som
      Händer på den vägen är att man blir döless😎😂 Jag fattar vad du menar och tackar för omtanken!!🤗 Det är dock i princip helt folktomt hela vägen. Hela mitt område här ute är stenlugnt nattetid, på sin höjd kan man bli omkörd av taxibilar och en och annan nattsuddare som får skjuts.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nej jag är inte det minsta mörkrädd, och det är otroligt lugnt. Man är ensam. Det kan ju i sig vara en utmaning för fel person såklart, men det är otroligt lugnt åt mitt håll.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing