Okategoriserade

Danny Saucedo:)

För … några år sen;) så frågade Helen om jag ville gå och se Dannys nya show. Vi såg hans förra och eftersom jag blev helt amazed över hur förbannat bra han är, så sa jag såklart ja:) Att det skulle vara i Uppsala var en härlig bonus. Men så kom en pandemi, och det blev uppskjutet både en och två gånger. Nu var det dags:)

På Cirkus:) I Stockholm. Dagen efter en jäkligt blöt kväll:D

Men det gick ju hur bra som helst:) Vi möttes upp på centralstationen i Uppsala och sen åkte vi först tåg och sen spårvagn. Jag har inte åkt spårvagn i Stockholm sen Jesus gick i kortbrallor, och de har ju ändrats en del:) det såg ju likadant ut som vanlig tunnelbanan ju.

Vi kom fram en timme innan det började och vad gör man då? Jo….:

Man hänger i baren, det är sen gammalt:D

Efter att ha gått på toa så gick vi in, och ställde oss. Vi hade ståplats och det kan man ju säga var en aning … tja, eftersom han har en scen som sticker ut så var det inte så mycket plats kvar att stå på direkt. Antar att det är stor skillnad på Cirkus och IFU arena🤷‍♀️ Inte dåligt, tvärtom, vi stod längst bak, lutade mot kanten till sittplatserna, och då var vi väl fyra meter från scenen 👌

Han är grym, Danny. Så jäkla kompetent🙌 Han och tio fantastiska dansare, och en musiker, Pontus. Det är rätt coolt. Hur man kan dansa som Danny gör och samtidigt sjunga utan att flåsa det minsta, är en gåta, men han gör det:)

Jag tror han hann med ungefär åttatusen klädbyten också, jag slutade räkna efter fem:D

Corrinda suckade när vi pratade sen: Han är alla mammors dröm:)

Och nej. Eller okej, jo, han är snygg, verkar extremt trevlig och ser ut att lukta gott. Så ja. Men jag kan tala om att det inte var bara mammor där, det var alla åldrar. Framför oss stod två killar i Corrinda ålder och de kunde ta mig sjutton varenda line och ton:) De dansade konstant. Och vart dessutom lite för långa för att jag skulle se bra;) Sen var det massor av äldre par, pensionärer, och Shitloads av 30-40 åringar. En blandad publik. Såg inga barn, men de kanske fanns där ändå, det var svårt att se upp på läktarna:)

Så, summan av kvällen är att det var fantastiskt bra! Och då är inte Danny det jag lyssnar på direkt. Men det är de konserterna och showerna som överraskar positivt mest av alla.

När det var slut tänkte vi dricka lite mer öl, men det var stängt i baren nere och vi orkade verkligen inte ta oss upp till festvåningen, vad nu den låg, så vi åkte hemåt. Tänkte att det finns öl på Olearys vid centralen också. Väl där kändes det som att en cola och banan var bättre, så det blev det. Och dessutom gick tåget precis perfekt. Hemma i Uppsala väntade Robban, och körde först hem Helen, och sen mig. Ja, han är en utomordentlig son, den bästa man kan ha skulle jag vilja säga. Om mina andra två söner blir lika vänliga så kan jag bara känna mig stolt. Han ställer verkligen upp om man ber honom, och tidpunkten spelar ingen roll. Han körde Corrinda till jobbet en morgon, när hon öppnade vid halv sju eller vad det var, och han kommer och hämtar mig halv fyra på natten om det behövs.

Idag var det segt. Vi kom inte hem förrän efter midnatt och sen satt jag rakt upp och ner på en stol i köket i en timme och orkade inte gå och lägga mig:) Sen sov jag som en stock och vaknade inte förrän klockan ringde. Förvirringen när den visar en tid och klockradion en annan…ja den uppstår ju varenda gång det är dags för klockomställning. 😅 Skulle vi inte sluta med det där? Eller är det aktuellt nu igen eftersom vi behöver spara energi kanske? Jag tror jag har rätt i att vi började med sommartid/vintertid för att det var energikris och vi behövde ta tillvara på dagsljuset. Jag störs inte det minsta av att ställa om klockan, det är tungt att vakna en timme tidigare, men det är ju ändå alltid en söndag, de flesta är lediga och jobbar man skift är man ofta van ändå vid annorlunda tider. Jag har jobbigt natt när det slår om till vintertid, och den är ju rätt seg. Det blir elva timmars jobb istf tio, och just där på tidiga morgontimmarna är det minsta man vill att klockan blir en timme mindre 😬Dessutom utan betalt, för iaf då så ansågs det att det skulle jämna ut sig när det blev sommartid. Vården, ni vet. 🤦‍♀️

I alla fall, folk som klagar på att hela deras dygnsrytm blir uppfuckad av den där timmen, de kan inte ha mycket att klaga på. Eller så går de alltid upp exakt på minuten och går och lägger sig exakt på minuten:) Inte ens med småbarn var det nån fara, man måste kanske vakna tidigare av ungen, men det är bara att signalera ”Det är natt, sov gott” så de iaf inte kliver upp. Sen är problemet löst till nästa natt. Häpp. Kontakta mig för fler barnrelaterade råd 😀

Dagen har dock varit evighetslång idag:) Det kan omöjligen bero enbart på den där lilla timmen. Antagligen för att jag inte gjort nåt, mer än väntat lite. På just precis ingenting. Men planerna för dagen var noll. Så skönt ibland. Inte ett skapandes dugg har jag gjort.

Drack kaffe för första gången sen i fredags:)

Det var inte så gott. 🤷‍♀️ Jag har verkligen perioder då jag inte känner för kaffe. För det mesta är jag en kaffedrickare av rang, men sen slår det till och jag vill inte ha. Mår inte dåligt av det heller, så det gör ju inget. Nu har det väl med allt alkoholintag att göra misstänker jag;) Levern kanske säger STOPP FÖR HELVETE, pallar inte mer!

Men jag drack den här och en till lite senare och nu är jag kanske på kaffebanan igen:D

Jag ska hoppa i säng nu, med min bok. Vi hörs i morgon igen 😘

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Camilla

  Har en arbetskamrat som tjatar om denna omställning till sommar och vintertid.
  Både i går och idag har hon hela tiden sagt att klockan skulle egentligen vara så mycket nu.
  Men alltså sluta tjata klockan blir inte mer för det.
  Gilla läget liksom finns ju andra värre saker som är viktigare.
  Kram

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Haha ja🙈 Jag har dock inte ställt om min väckarklocka, vaknar av mobilen, men tittar på klockan och tänker att oj vad mkt den är, måste upp! 😅
   Men det är ju ingen big deal man måste tjata om direkt😇

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing