Okategoriserade

En såndär natt…

Idag är jag trött. Jag kunde inte sova i natt, och det är ju stökigt och trökigt. Varför ? Tja, säg det🤷‍♀️ Jag har ont, den där ischiasnerven stör mig, det är nog huvudanledningen, för trött var jag. Men, när det hela tiden molar så är det svårt att koppla av. Saker hjälper, men aldrig samma:) Ibland är det skönt med en tyngd ovanpå, gärna vid utsidan av knät, ibland räcker det med att ha benet i lite högläge, eller så behövs det värmekudde och det orkar ju ingen kliva upp och värma på. Eftersom smärtan dessutom är förbaskat subtil och gärna flyttar sig, så är det inte alltid jag ens fattar att det gör ont. Ja, jag vet. Det är skitkonstigt. 🤣

När något skaver så där, så irrar ju tankarna. På precis inget, som jag pratade om häromdagen. Så i natt har jag funderat över så mycket, som jag absolut inte kommer ihåg nu, eftersom det var inget. Herrgud 🤦‍♀️det är så dumt;)

Jag blev rätt glad över att Davids pass ställdes in, av nån anledning, för då kunde jag somna om efter att kidsen gått till skolan, och sova nån timme till. Men jag är ändå så trött. Jag somnade nångång efter halv sex…. Så kul när klockan ringer 7.

Snart ska jag iaf iväg och köra ett HIT-pass, det brukar innebära att jag kan sova sen:D

I går var det första advent. Jag har ju redan fuskat lite, och ljusstakar har varit framme ett tag. Det kanske gjorde att jag kände mig ”klar”… för det var segt att ta tag i det. Jag hade tanken att göra det på lördagen, men då var jag dels trött och seg, och dels hade jag ont i axlarna och nacken. Och håret, okey då…;)

I går så dök Patricia upp, och med hjälp av henne och Corrinda och stötvis några andra av kidsen, blev det fint hemma. Man skulle kunna funder att hur många Nissedörrar man behöver…?

Har en ute också, som bor i garaget:) Plus att två sitter uppe året om….:D

Jag tycker de är så gulliga! Nu vet jag inte ens var alla är, för de sattes upp av tjejerna. Spännande det här att överlåta saker till andra. Det blir som vanligt fast ändå inte. Jag har ju varit så sjukt petig med allt runt jul, men känner att det inte är nödvändigt längre. Den enda som uppskattar det är jag, och då kan jag släppa på det till förmån att slippa stressa. I år ska bli julen då jag släpper all kontroll. Jag funderar på att beställa en julgran till och med….:D

Saker behöver inte vara perfekta. Det blir jul även fast jag inte skurat med tandborste under badkaret. Eller tvättat alla textilier i tvättkorgarna, eller dammat ovanpå bokhyllan. Jag orkar inte, och jag tänker strunta i det:D

Jag och syrran jobbar hårt med att köpa alla julklappar innan november är slut, det kommer inte lyckas men en bit på väg i alla fall. Vi var ute i fredags klockan 14-15 och det ar tjockt med bilar, hetsiga människor och köer och jag känner bara att NEJ JAG VILL INTE. Förvisso var det Black Friday men det var ändå bara en susning av vad som komma ska. Jag vill ha julmys med mina kära istf stress och panik!

Fråga mig gärna om ett tag hur det går, att prokrastinera är ändå min grej:D

Nu ska jag ta en kopp kaffe till, och försöka tagga till inför träningen:) Vi hörs snart !

Kommentarer

 1. Anna

  Vad ska man ge till en tvåårig? Något du kan tipsa om? Vad gillar barn i den åldern att göra? (det är alltså inte mitt barn, då borde jag förhoppningsvis veta vad hen gillar att göra 🙂)

 2. Gunilla

  När min man fick en stor hjärnblödning i november, och jag sket i allt vad som hörde julen till.
  Så blev det jul i alla fall.
  Jobbade julaftonskväll och juldagen till dotter med familj, och är fanns det mat.
  Hemma fanns det mest ägg.
  Och det funkade också.

 3. Anna

  Jag löser delvis mina sömnproblem med en ljudbok. Från början var det olika böcker, men med en lugnt mjuk uppläsarröst. Alltid på låg volym och med små bekväma hörlurar. senaste året är det galet nog samma ljudbok med Magnus Rosmann som uppläsare. Hela natten med en liten hörlur i ena örat. Det ljudboken gör att att bryta mina bubblande tankar!! och eftersom jag redan kan ljudboken med den lugna rösten så kan jag somna om efter en stund.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting