Okategoriserade

L’Oréal

Reklam och annonslänk för Parfym.se

Jag har ju som jag sa för några dagar sen, fått upp ögonen för hudvård. och hårvård för den delen. Herregud, jag har verkligen bara använt det som varit enkelt och funnits tillhands:)

Jag är dock inte helt superintresserad av att lägga ner väldigt stora summor, för jag tvivlar på att man med hjälp av krämer kan få ett nytt fejs. Det tror jag man får ta till annat för, och det är jag inte heller främmande för nu för tiden:D Jag har inte gjort nån botox eller filler edyl, ÄN, men det kan nog komma. Börjar hänga lite här och var.

Men det jag tror på det är fukt och att ge tillbaka lite av det som förlorats under dagen/natten. Jag har en favorit där, och det är Lóreal.

De här dag/nattkrämerna kostar mellan 150-200kr ungefär, och jag älskar dem. De är klassiker, både på marknaden och sen några år i mitt badrumsskåp. Eftersom jag fattat att det är bra med solskyddsfaktor hela året 🤷‍♀️ så tar jag en dagkräm med det i. Sen kanske, men inte säkert, att jag smörjer på med vanlig solkräm på sommaren.

Jag brukar köpa samma i dag+natt, men eftersom jag har små möss i badrummet tydligen så är det alltid mer åtgång av den ena. Den som jag ställer ytterst;) Förr räckte en sån här burk i flera år, eftersom jag inte använde den;) Men nu smörjer jag faktiskt in ansiktet både morgon och kväll. Även jag blir vuxen:D Jag tycker de är väldigt dryga.

Överlag så har LÓreal väldigt bra och prisvärda produkter, utan att kännas som nåt slags halvkasst budgetmärke. Tvärtom, det känns lyxigt:) De har massor av hudvård, smink och produkter för både kvinnor och män, som skäggolja osv. Har ni inte kollat in deras grejor så gör det:)

Parfym.se har alltid bra erbjudanden och det finns massor att välja på, perfekt till julklappsletandet👌

Nu ska jag ta min dagkräm och göra mig klar för dagens begivenheter, vi ska på pressvisning på Gröna Lund:D

Kommentarer

  1. Birgitta S

    Hej! Kan bara instämma har använt deras Shampo o Balsam till o från det för torrt hår. Priset är helt ok.
    Smörja ansiktet är jag dålig på får väl ta efter dig! 👍

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing