Okategoriserade

Bara idag och snabba ryck gäller:)

reklam och annonslänk för Matsmart

Jag vet att en del av er gillar Pepsi:) Så varsågoda – idag, och bara idag så länge lagret räcker, kan man köpa 20 stycken Pepsi Max för 49kr.

Det här brukar gå åt snabbare än smör i solskenet så det är snabba puckar som gäller om man vill ha möjligheten.

Eftersom det alltid är roligare med fraktfritt, så passar man med fördel på att kolla in övriga sortimentet också. Dagens deal till exempel:

Jag gillar att fylla upp skafferiet, inte för att det räcker speciellt länge är ändå förstås, men jag vill inte handla varje dag. Hm, alltså färskvarorna som mjölk osv får jag ju handla hela tiden, men pasta och konserver edyl. måste finnas hemma.

Passa också på att kolla in vad som finns i de andra kategorierna, som hygien exempelvis. I går klippte jag Jordan, och plötsligt blev kanske behovet av ett hårvax större:)

Han är så fin! Helt partisk:) Jag kan inte klippa så jag är fasen förvånad själv över hur ok det blev🙈

Han har flera virvlar i håret som behöver tyglas, därav vaxet:)

Jag vill också tipsa er om den här oljan!

Sorry för att No odour flaskorna är slut, men jag lovar att hålla utkik åt er för jäklar vad bra de är! Jag sprutade i killarnas skor…. Och halleluja säger jag bara:D

Men det är den här ❤️

Riktigt vass! Gillar när man kan köra samma i både håret och på kroppen, perfekt när man exempelvis ska ha med den på resa. Eller i husvagnen:)

Hörrni, Matsmart är grejen!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing