Okategoriserade

About last night:)

Igår var det återigen Soultrain, men innan det så hann jag med att skjutsa Novalie till jobbet, för den buss hon brukar blev inställd. Dessa förbannade inställda avgångar gör mig galen. HUR ska man kunna planera sitt åkande när de plötsligt bara ändrar dem? Inte konstigt att folk väljer bilen när kollektivtrafiken suger.

Sen hann jag med lite fix innan det var time för träning. HIT-pass som var jobbigt som alltid men lite extra tufft igår. Fattar inte varför men skyller på att det var kvavt:) HIT suger musten ur en och helst skulle man åka hem och sova middag för att återhämta sig, men det gör man ju inte. I stället åkte jag hem och hade ett telefonmöte och efter det en intervju. Strax efter halv tre kunde jag sen äntligen hoppa in i duschen.

Provade som vanligt igenom alla kläder i garderoben, varför finns det aldrig något man vill ha, fast det är fullt där? Extremt märkligt:)

Jag brukar inte hinna äta innan vi ska iväg för det börjar så tidigt. Men igår så kokade jag ägg och käkade. Mitt egna vin till var klockrent!

Fasen vad det passade fint till:)

För övrigt så ska man tydligen tillåta gårdsförsäljning av alkohol i framtiden.

Det blir bra, så kan jag sälja vin:D Är lite sugen på att göra maskrosvin för det verkar vara något som blir rätt ok. Har aldrig smakat det, är det någon av er som har det? Är det gott och värt att lägga tiden på att göra?

Ebba Busch uttalanden brukar jag per automatik avsky, för den kvinnan är en obehaglig typ🙈 men det här var ju ok. Oklart när, det låter däremot exakt som henne, hon slirar och halkar alltid på detaljer.

Jag tänker att då kan jag öppna en pub i poolrummet:D så kan ni väl komma och hänga lite.

Robban skjutsade ner mig till stan, där Helen väntade. Vi promenerade först en sväng, för att kunna snacka ikapp oss, det är svårt att prata inne på BJ. Sen så klev vi in, kompis anslöt och efter en stund var det dansgolvet som gällde. Sen dansade vi. Inte så mycket ovanpå min tå, tacksamt nog, men däremot har jag idag väldigt ont i vristen. Herregud 🤣 Det känns som en stukning, hur nu jag kan veta det för jag har nog aldrig stukat en fot. Mina ledband är stadiga och stabila. Men, det är den opererade foten och den har just nu bestämt sig för att jävlas. Jag har ont i den, en smärta som jag inte kan sätta ord på riktigt. Mormor sa när hon hade ont i ryggen att det kändes som att ha en bakplåt inkörd mellan kotorna, och det är samma känsla i min fot. Mellan foten och benet känns det som det sitter något. Vad är högst oklart, och varför ännu mer. Men jo, så är det. Igår på HITen kändes det rätt okey ändå, men det kommer och går lite. Och nu nånting annat. Kanske är någons känga rakt in i foten också… Jag har ju inte normal känsel i den så det är lite knepigt att riktigt känna. Jag är annars väldigt nära min kropp, vet vad som är fel och varför när det är något, men det här är nytt.🤷‍♀️

Jaja så kan det bli, den funkar att gå på i alla fall. Vi var kvar på BJ till runt elva kanske sen traskade vi vidare. Jag har haft en hel drös snubbar som skulle dansa, och eftersom jag tycker det är kul så dansar jag. Är ju roligt med de som faktiskt kan lite, även om de överskattar sina förmågor;) Men bara när en man håller i en stadigt och ordentligt gör ju att det är tusen gånger enklare att följa med i hur han för. Haha, styrdans ändå;) Kompisen har gått buggkurs och jag tror att det var en del av kursare till honom kanske… men det är en killgissning;) I alla fall så var det mycket buggande. I mina ögon är jag ju en natural born star så det är bara att hoppas att det inte finns bildbevis på något annat🙈

För många många år sen gick jag en ”Våga stuffa”-kurs. Vet inte varför men så var det. Det var härute där jag bor nu och vi fick lära oss foxtrot, vals, hambo, schottis och bugg. Säkert fler men det kommer jag inte ihåg, jag var väl 14 eller så. Jag har lite grunder, men det är ju verkligen inte som att jag kan dansa. Men kul är det! Det är lite synd att det så sällan ges tillfälle till det, idag dansar man ju liksom inte på det sättet.

När de stängde så skulle vi få skjuts hem av Robban och av nån idiotiskt anledning så bad jag honom komma till stationen istf där vi var. Han brukar alltid hämta oss där så det är ju vanans makt. 🤷‍♀️ Men så dumt för det är långt att gå:D På vägen träffade vi på nån av Helens bekanta och snicksnackade lite där, och sen kom vi äntligen fram till stationen. Robban hade erbjudit sig att köra hem kompisen som bor i Knivsta, några mil utanför Uppsala, så först skjutsade vi Helen och sen kompisen och sen äntligen hem. Jag var så trött😂 Hemma vid kvart över fyra eller nåt sånt och jag tror jag sov sexton över. Bara skalade av alla kläderna där jag stod vid sängen och sen drog jag täcket över huvudet:)

Det var en trevlig kväll på alla sätt och vis. Och det var ju även startskottet på Uppsalas Sista aprilfirande. I år var tydligen fyllecellerna fulla redan igår. Förra året hade vi ju precis kommit ut ur restriktionerna efter pandemin så det var lugnare då sa polisen. I år väntas Shitloads av folk. Jag tänker inte åka ner på stan, i år heller. För mycket folk och massa fylla, det är inget jag vill ha mina barn i. Men tanken är i alla fall en kase på kvällen. Jag älskar det, eld är skyttens element, om man tror på sånt, och just där tror jag på det:) Jag tycker det är mäktigt att stå och titta in i lågorna. Får se vilka som hänger med, det är nog inte alla. Det ska ju festas förstås, Corrinda ska ut och Patricia med, så de får stå för partajandet:)

Ska ni se någon vårkase?

Nu ska jag krypa tillbaka i sängen så natti natti på er:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting