Okategoriserade

Sista april:)

Ja, Valborg då, för er som inte bor i Uppsala kanske? Jag vet inte exakt men det är väl olika över landet om jag förstått rätt. Både hur man benämner själva dagen och även om man säger Kase/majbrasa/ våreld eller vårdkase:)

Jag säger majbrasa och kase i en salig bladning:)

Idag är jag spikats nykter och sitter och jobbar med mastertexten. Det ska jag göra hela resterande dagen och hela morgondagen med. Jag har fått frågan om att haka på ner på stan och det är lockande, det är det. Men, dels hinner jag inte, och sen känns det som att jag bör finnas tillgänglig och nykter. Roligast vore ju att hänga på stan och festa loss, men det får väl vänta tills alla barn är vuxna:D

Det vore ju väldigt pinsamt om polisen ringer en för att de vill att man ska hämta sin drängfulla unge nånstans, och så svarar man sluddrande och får ta en jäkla taxi;) Nej det går inte, så nykterhet är en dygd idag:D

Dessutom har jag precis nyktrat till ju efter fredagens bravader😂

Nej men lite seriöst här. Att vara ensamstående niobarnsmamma utan avlastning från pappan, det är ibland förknippat med att verkligen behöva avstå det jag själv skulle vilja. Jag har oftast möjlighet att göra som jag vill, jag har nästan alltid något stort barn hemma som kan ansvara och jag har inga småungar längre, de klarar sig själva. Men sådana här gånger har jag inget val.🤷‍♀️ Det är inget jag valt själv, men jag spelar med de kort jag fick tilldelat. Något annat alternativ finns ju inte heller för den delen 😅 Men, i slutet av dagen är det ändå alltid i sin ordning. Jag må behöva avstå saker, men i det långa perspektivet är jag lycklig över att få ha barnen hela tiden❤️

I går gjorde jag inte många knop, jag låg mest och kollade på tv. Först Lets dance, sen John Wick, och sen Morden i Sandhamn. Jag är löjligt förtjust i John Wick, kanske för att det är Keanu Reeves;) Men också i Morden i Sandhamn. Det är ju så romantiskt med Nora och hennes nästan-precis-kyssar, då ringer mobilen och poliskillen måste dra. Jag blir lika besviken varenda gång:D Och i mitt stilla sinne tänker jag att varför måste han svara? Varför kan han inte bara vänta lite:D

Jaja, det är ju samma som alltid, hennes förre polissnubbe var det ju samma visa med.

Idag är Jamie på poolparty, det verkar roligt:) Mindre roligt är att jag köpte nya badbyxor till honom som jag sen lade på ett riktigt bra ställe. Och just det, nu hittar jag dem inte. Det är fasen hopplöst. Jag är nästan säker på att jag lagt dem i badlådan, där badkläder, saronger och cyklop osv ska vara, men han säger att de inte är där. Nu har jag inte kollat själv så det är förvisso stor chans att de ligger under något. Jag vet inte hur det är med era barn, men mina vet inte att man kan lyfta på saker 😉

Han har ett par andra som han kunde ta så det är ingen fara på taket. Men då visar det sig att ungen låtit dem ligga kvar i en väska efter att han var där och badade för ett tag sen… alltså?? Jag tjatar hål i huvudet, på speciellt killarna, om att packa upp badväskor, utflyktsväskor och sånt. Hänga upp blöta kläder. Men tro inte för en sekund att det görs. Jag vägrar dubbelkolla, för de är stora nu. Sånt ska man göra per automatik. Hm, men de gör inte det🙈 Det blir ett moment 22. Jag vill inte, men jag måste. Jag gör det inte, och sen får jag ta reda på mögliga matlådor eller sunkiga badkläder. Hur jag än gör är jag förloraren:D

Så är det.

Jag ska snart göra mig lite i ordning, ser ut som ett spöke:) Men så är det när man inte haft nån anledning att snygga till sig, då är det mysbrallor och håret i en knut som gäller. Jag har duschat men inte tvättat håret, för ska man stå vid en eld i kväll så kommer det lukta rök ändå. Samma sak med jackorna, i kväll är sista dagen för att använda vinterjackor, sen åker de ner i tvätteriet och hängs sen undan. Eller tja…. De ligger först i tvättstugan ett par veckor, kanske månader, vem vet, sen ligger de tvättade ett tag till innan de förhoppningvis hamnar i klädkammaren en kvart eller så innan det är dags att ta fram dem;)

Jodå, det är inte optimalt men så är det. Kanske ska ta det som en utmaning, att fixa ordning det direkt:D

Nej, jag ska återgå till min serimördare, vi hörs lite senare!

Ha en fin dag:)

Kommentarer

  1. Marie

    Tyvärr har ju Sandhamn blivit en buskis denna omgång ? Inte ens Alexandra R kan rädda upp dialogen som är tafflig o urdålig , och Gustav Hammarstens överspel kräver ju skämskudde de lux , tråkigt för tyckt de gamla säsongerna var bra .

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing