Okategoriserade

Vad sägs om….?

Reklam och annonslänk för Matsmart

Ju äldre jag blir ju mer uppskattar jag hållbara produkter. Jag har alltid gillat återanvändning och kläder exempelvis har ärvts så länge de är i bra skick. Att kasta och köpa nytt är inte min grej. När det kommer till matlådor är jag lite dubbel, och har i några i plast. Det för att när barnen ska ha med sig matlåda nånstans är det lättare att bära på. Annars är det glas för hela slanten. Här finns ett trepack glaslådor till superbra pris!

Jag har i alla möjliga storlekar och former. Glas blir aldrig missfärgat eller sunkigt som plast blir. Och det är dessutom mycket snyggare men främst är det ju en hållbar lösning.

En annan produkt jag mer än gärna rekommenderar är Matsmarts tandborstar

Jag hade lite svårt till en början att vänja mig vid det träiga, jag har ju liksom använt plast i alla år, men nu älskar jag de här. Dessutom är de sensitive, vilket är det enda jag använder. Får ont i tandköttet annars 😀 De är jäkligt sköna att borsta med!

Prova dem om ni inte gjort det, de finns i större pack också.

Dagens deal på Matsmart:

Det är inte alltid som något annat än originalPolly är gott, men den här gillar jag. Smak av påskmust, citronmaräng och toffel. Mycket gott!

Jag blev också extra glad över att hitta vanligt vetemjöl 🙂

Med allt bröd jag bakar nu för tiden behöver mjölförrådet alltid vara påfyllt:)

Sen måste jag också tala om att det fortfarande finns en hel del från BareMinerals kvar. Det är svinbra makeup, och har ni inte testat förr så gör er själva den tjänsten nu. Dryga och hållbara produkter som är superenkla att jobba med. Jag älskar dem sen evigheter:)

Sminket är ett mineralsmink och har massa bra fördelar för huden, vilket jag uppskattar. De här produkterna finns alltid i min sminkväska.

Matsmart har som vanligt mycket som är kalasbra så in med er och kika:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting