Okategoriserade

Väskan ❤️

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag har ju glömt visa er VÄSKAN

Jag tycker den är så himla fin! Det enda lilla minuset är att det inte är en dragkedja på den lilla innerfacket, det gillar jag. Men, det har jag löst på alla mina väskor som inte har det, med att sätta kardborre:)

Finns självhäftande små pluttar att köpa lite här och var, så klämmer man bara dit dem och vips kan man stänga:)

Väskan har dragkedja så det gör inget att inte innerfacket har det, jag är bara nojig att jag ska råka tappa mina kort:D Jag är rädd för att jag ska få för mig att hoppa över broräcken ner i vattnet också…det är på den nivån liksom‍♀️

Axelbandet går att ställa i olika längder, vilket jag uppskattar. Jag vill inte ha varken för kort eller långt, det måste vara perfekt:)

Den är en aning mörkare i färgen än produktbilden, vilket jag tycker var ännu finare. Det är en perfekt sommarväska helt enkelt och jag inviger den i maj:) Tidigare än så är det inte sommar☀️

Samtidigt beställde jag ett par linnebyxor. De här, fast i svart, men det syns så dåligt så visar de beiga:)

De är otroligt sköna att ha på sig! Jag fattar inte varför jag varit så anti mot linnekläder i alla år?? Jag misstänker att det har lite att göra med den rätt bohemiska lärare jag hade i mellanstadiet, som hade linneklänningar i konstiga modeller och färger Eller… så har jag bara blivit gammal nog för att begripa mig på det:D I alla fall är linne ett gudabenådat material. Svalt och skönt, och med ett snyggt fall! Jag har en skjorta sen förra året som jag använder så mycket, och även några linnebyxor i en helt annan modell.

Här finns alla linnekläder

Just nu har Cellbes 25% rabatt på klänningar och det finns ju massor av fint:)

Jag är väldigt sugen på den blå längst till höger:) Den gröna är samma modell men jag föll lite mer för den enfärgade. Så fin, och tänk med väskan till:D Eller hur?

Jag vet att det är många av er som gillar stora tischor och leggings till sommaren, och vem gör inte det? Just nu är det finfin rabatt på det:

Fanns massor att välja bland:)

Sen har Cellbes också upp till 30% på trosor och BH:ar, så glöm inte kolla in det:)

Ni hittar hela Cellbes utbud HÄR

Kommentarer

  1. Jenny

    Jag har köpt både den blå och gröna klänningen på Cellbes och de är helt ljuvliga. Blå är jättefin med en jeansjacka till och den gröna är en härlig färgklick. Rekommenderar de varmt.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing