Okategoriserade

Tips:)

Okej, sex träningspass hittills denna vecka har satt sina spår. Jag har ont överallt. Ö V E R A L L T Bäst är magen, jag älskar att ha träningsvärk där, då känns det som att man faktiskt har muskler där som skulle kunna tajtas till. Jag kommer inte vara nöjd med min sommarkropp i år, det är alldeles för mycket fluff överallt, men det är som det är med det. ‍♀️Nu låter det som att jag någonsin är nöjd med min kropp men det är jag ju inte:D Jag säger som nån sa i nån reklam, tror det var en transperson. ”Nöjd och nöjd. Man har väl en kropp och så försöker man stå ut med den, helt enkelt.”

Exakt så skulle jag vilja säga att det är:D Jag har alldeles för många skavanker för att någonsin kunna vara nöjd med mitt utseende. Däremot så duger jag gott och väl.

Jag står här och bara duger:D

(Iofs skapligt bakfull på bilden, med gårdagens makeup kvar, bara att fylla på) Jag får väl bada i en burkini i år, i vassen.

Nädå, jag kommer inte gömma mig i år heller ‍♀️

Jag har den kropp jag fått och så försöker jag stå ut med den:) Den är ändå rätt schysst mot mig så jag kan inte klaga.

Jag har rätt mycket i skolan nu. Vet att en del tror att jag inte har något plugg eftersom jag inte skriver det ‍♀️men det finns ju folk till allt. Jag pluggar halvtid och ägnar kanske inte 20 timmar i veckan åt det, men om jag en annan vecka sitter åtta timmar, sju dagar i sträck så jämnar det ut sig. Jag har nu en opposition att förbereda och det tar tid. Sen ska jag läsa igenom och kommentera alla andras texter också, förutom den jag ska opponera på. Det blir ganska många sidor. Det tar rätt lång tid också när man ska språkgranska. Varje litet kommatecken ska vara på rätt ställe. Jag och vår professor har inte samma åsikter om just kommatecken, så just nu är jag helt lost gällande det. Det där är så olika, jag har sällan fått påpekande på mina komman, och jag har ändå läst både kandidat och magisterkurser, men nu är de fel. Eftersom han är professor så lyder jag:D Men det har varit svårt att korrigera en annans text när jag är så förvirrad.

I alla fall. Solen strålar ju ute och jag älskar den. Jag vill inte sitta inne. Ute med datorn är knöligt, men jag tog ut den i alla fall, och det funkade ett tag, så länge som det var halvskugga.

Sen blev det full sol. Datorn svettas och börjar bli överhettad och jag frå huvudvärk av att kisa och försöka stå ut med den blänkande skärmen. Nej, så kan man inte ha det! Jag gick in och hämtade en kartong. Stoppade in datorn och vips hade jag svalt åt den, och skugga för skärmen

Det här tipset såg jag för något år sen på instagram, och det funkar. Sen får man ha keps för solglasögon funkar inte speciellt bra.

Här satt jag sen i några timmar och jobbade på:) Det var en perfekt kartong som jag nu inte kan kasta

Vid fyra avslutade jag och kopplade in mig på Teams för en föreläsning, eller de kallar det för ämnespresentation. Idag var det damen som ska vara min examinator som pratade om sina böcker. Hon är poet, lite äldre, och jag oroar mig nu som fan. Jag har skrivit en seriemördaractionthriller… med smaskiga detaljer, blod och svordomar. Jorrå. Jag får hoppas att hon älskar sånt:D

Det är alltid intressant och givande med de här teams-presentationerna, även om man bara lyssnar så får man så mycket input och bra grejor. Jag älskar ju att lära mig nya saker, och jag älskar också att lyssna på folk som brinner för det de talar om.

Då spelar det inte så stor roll Vad de pratar om det blir intressant ändå. Som i höstas, när vi varit ute och kollat på fotboll och sen hamnade på puben tills de kastade ut oss, runda under fötterna och inte det minsta trötta. Vi började snacka med en kille som visade sig jobba med satelliter. Rymden, forskning, saker som jag inte kan ett skit om. Han var så förbannat duktig på att berätta om det han höll på med att vi stod där och bara lyssnade med tindrande ögon. Frågade tusen frågor som han besvarade, han var rolig dessutom, så det var mycket skratt. Jag önskar så att vi träffar på honom igen för jäklar vad jag skulle vilja höra mer:D

Om den som berättar brinner för sin sak och är bra på att tala, då blir jag fångad. Och tvärtom, det kan vara ett ämne jag är sjukt intresserad av men en föreläsare som är torr, trist och tråkig. Då är det omöjligt att hålla fokus, ögonen åker igen och hjärnan förvandlas till teflon så allt glider av.

Efter avslutad föreläsning pratade jag med Patricia som var här och fångade sol. Hennes balkong är pytteliten så då åker hon gärna hit. Det är trevligt med sällskap, och vi satt ute och snackade så länge det var sol. Men så fort den försvinner blir det ju kallt!

När hon åkte så gick jag och duschade, hade ju tränat tidigare på dagen men eftersom jag skulle sitta i solen så avvaktade jag med det. I morgon ska jag tvätta håret också för det hoppade jag idag. Blir perfekt med det efter HIT-passet och eftersom det är Soultrain på kvällen:)

Sunglass-party, så då är det helt legitimt att ha solbrillorna i håret, det är ju ändå det de är till för:D

Jag behöver handla också nånstans där, och även fortsätta med opponeringen. Det har jag pysslat med nu i kväll också, till ögonen gick i kors. Därför ska jag nu ta och hoppa i säng. Vi hörs alldeles snart igen:)

Natti natti:)

Kommentarer

 1. Rille

  Du är inte rädd för att dina grannar ska ringa psykakuten när de ser dig sitta utanför huset och glo in i en kartong i flera timmar? 😂😂

  1. Monica

   Haha precis vad jag tänkte, rille 🤣🤣🤣😆🫣🫣
   Sen Carola här har du en lyssande bild igen, med att du verkligen inte kastar å kööööper,å kööööer… nädå vi använder en gammal pall faktiskt, inget hitta på, å måste ha det senaste man tar faktiskt vad man haver 🙏🏽🙏🏽🙌🏾🙌🏾🫶🏽 å det är du 🙏🏽🙌🏾🫶🏽🫶🏽🫶🏽🫶🏽

 2. Agneta

  Men tänk att ha en kropp som du. Träna så mycket som du gör. Och ändå inte vara nöjd. Om jag hade din kropp skulle jag typ gå ut naken på stan. Jag väger 71 kg. Så jag är inte tjock, men lat om jag jämför med dig.

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Haha tack! Men även om jag tränar mycket så äter jag också massa onödigt skräp🙈 och det samlas sen på mitten av kroppen som fett vilket är rätt osnyggt. Och oskönt för den delen för det blir obekvämt att knyta skorna med en balk runt midjan 😂
   Eftersom jag inte äter vettigt eller ens vardagsmotionerar speciellt mkt så får man stå sitt kast helt enkelt 😅😂

 3. Ellinor Blomqvist

  Ja du,denna kroppen😘Är viktopererad sedan hundra år,kroppen är inte vacker,det hänger och slänger men den är ganska frisk,den är min och vill någon annan störas så bjuder jag på den.Sjuttio kilo lättare är viktigare en fetma så jag vägrar att skämmas🙈Lycka till med det som ska göras✊️🍀👍

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Man ska inte skämmas över sig själv! Det är A och O och det enda som är viktigt. Att kroppen funkar är det som spelar roll 🙂
   Bra jobbat med 70 kilo ned!!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting