Okategoriserade

Novalie fyller 20 år!

Ja, jag kör samma replik som varje gång: Jag kan inte begripa hur det är möjligt:) Men hur ÄR det möjligt då? Att den lilla räkan fyller tjugo?

Hon är mitt femte barn, min fjärde dotter ❤️ Novalie kom efter tvillingarna, och hon är den absoluta stjärnan i barnaskaran. Hon var alltid glad och go och somnade så fort jag lade ner henne i vagnen eller bilstolen:)

Det hade jag aldrig upplevt tidigare, och heller inte senare:D

Novalie Karin heter hon, efter min mormor som hon aldrig hann träffa. Men hon fick hennes namn. Novalie heter hon för att jag ville ha ett annorlunda namn, eftersom syskonen hade det. För tjugo år sen var hon inte ensam om det men det var heller inte speciellt vanligt, framför allt inte med den stavningen. Var vanligare med Novali, eller Nova-Li. Jag var helt såld på namnet Nova, men tyckte det var för kort, jag gillar längre namn, och lekte lite med bokstäver tills det stod där på pappret: Novalie.❤️

Hennes första sommar var vi iväg på massor av längre utflykter, åkte bil i några timmar hit och dit, ibland över några nätter ibland över dagen. Det var aldrig några problem med henne. Hon åt, sov och var glad när hon var vaken. Det är lite så hon fortsatt vara. Novalie tar ingen stor plats. Inte på ett negativt sätt, utan hon är en rätt enkel person att ha att göra med. Snäll, vänlig, rar och trevlig. Inga stora trotsutbrott, varken som liten eller som tonåring. Jag kommer ihåg EN gång när hon blev förbannad på något, hon var runt fyra år. Hon smällde igen dörren till sitt rum och sen hörde jag hur det flög grejor där inne. När jag öppnade dörren hade hon rivit ner precis allt. ALLT 😜

”Jaha, då kan du plocka i ordning det där igen då”, sa jag och gick ut och stängde dörren. Totalt inställd på att jag skulle behöva gå in och städa. Jag hade dagarna innan gjort ett totalröj där inne och var sur över att behöva göra om det. Men, efter en stund kom hon ut, och då hade hon städat upp varenda liten pryl, och dessutom på rätt plats. 🤗

Men det är väl vad jag minns, för överlag var hon enkel. Och är. Lite småtjurig ibland, men mest soft och mysig. Förra året tog hon studenten, efter en skitmärklig studenttid. Mestadels vis Zoom och distans, men alla sätt funkar ju.

Och idag fyller hon 20! Min lilla skrutta ❤️

Stort grattis på födelsedagen Novalie, jag älskar dig 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing