Okategoriserade

Vinterrea!

Reklam och annonslänk för Cellbes

Jag noterar att det nu är finfin vinterrea på Cellbes:) det är kul!

Kanske vill ni ha en vinterjacka med upp till 50%? Jag frestar lite med några av de som finns:)

Jag älskar mina två som jag har! En svart liknande den överst till vänster, den köpte jag förra året och den är så skön. Och sen min dunkappa, som jag inte begriper hur jag kunnat leva utan tills nu:)

Den är ljuvlig när jag går ut med Doris och har fula mysbyxor under:D Men den är också underbart skön oavsett vad jag gör. Jag var rädd att jag skulle avskyr att den är så lång, jag har ju aldrig haft ett så långt ytterplagg förut, men det är bara najs. Den har ingen huva, vilket är dess enda minus, men å andra sidan har jag virkat mig en mössa jag faktiskt tycker sitter skönt på huvudet, så det är ok.

Cellbes har vinterrea med upp till hela 60% på massa olika plagg, och där ser jag bland annat min sköna stickade tunika.

Den finns i grått och blått också. Jag har använt den här så mycket! Så skön med den lösa polokragen, och längden som går ner över rumpan.

Den här skjortan/blusen köpte jag i höstas men har nog inte visat er?

Den blev jättefin med ett linne under, och jag har också haft en tajtare v-ringad tisha under. Manschetterna är långa och jag har haft dem uppvikta för en mer kaxig look:) Med en långärmad svart tröja under blir det också jättesnyggt, då framträder spetsmönstret mindre tydligt.

Den finns även i rött, om man vill vara mer färgglad.

Dessutom är det nedsatt lite här och var, inte minst får man 25% off på basplagg, där ingår massor av jeans! Cellbes jeans är riktig bra tycker jag. Jag har flera olika modeller men de jag gillar bäst är de här:

Shapingjeans finns i lite olika modeller, bootcut eller smalare.

Och de här med hög midja

De sitter svinbra och är sköna som sjutton. Båda två, och jag har båda i svart och mörkblått. Ljusa jeans är något jag sällan använder av nån anledning, men ska nog skaffa mig ett par av det i nån av de här modellerna, det är ju så snyggt på alla andra 🙂

Tänk på att inte använda sköljmedel och inte tumla, så håller jeansen:)

Ja men Hörrni, passa på att kika in nu på Cellbes, det är garanterat värt det!

Kommentarer

  1. Sofia

    Så kul att du gillar din dunkappa. Kommer ihåg att du var tveksam och jag argumenterade för att du kommer att älska den. Glad att jag fick rätt 🙂

  2. Birgitta D

    Hej ! Cellbes har mkt bra ytterkläder o likaså fleecetröjor har flera . Så de som tvekar testa!
    Imorgon Måndag o jobb ! Trevlig vecka !

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting