Okategoriserade

Har ni sett?

Reklam och annonslänk för Cellbes

Har ni sett nåt mysigare än den här jackan?

Helt ljuvlig och finns i fler färger.

Vill man ha utan huva och gillar grönt kanske den här passar?

Jag vill ha båda två! Men… ”tyvärr” har jag en väldigt lika redan :/

Älskar den!! Den är så skön, och jag har den året om. Inne på vintern eller under jackan, ensam på sommaren, och i husvagnen är den helt oumbärlig:)

Det är lätt ett av mina topp-tio använda klädesplagg.

En annan sak jag skulle vilja slå ett slag för är Cellbes fritidsbyxor.

De här är supersköna!

Jag hittar ingen bild på när jag har mina, men det är mest för att jag alltid smutsar ner dem direkt 🙈 De här byxorna finns som leggings också, men mina har raka ben som de här. De har mjuk linning och är förstärkta över vad, knä och rumpa. De sitter tajt som en omfamning, skittöntigt uttryck men det är väldigt talande 😂 Tyget är stadig trikå så man får schyssta former dessutom 🙂 Men utan att det är obekvämt – tvärtom är de sjukt bekväma!

När man kryper runt i trädgården så är det inget som sitter åt, tar emot eller är obekvämt. Ingen hård linning som skär in i midjan när man sitter på huk eller knä, och det förstärkta partiet över knäna gör det enkelt att borsta bort smuts.

En sidoficka, perfekt för mobilen. Om jag behöver ha massa fickor ute i trädgården så kör jag antingen ett verktygsbälte eller så har jag ett trädgårdsförkläde med massa fickor. Jag lyssnar ju oftast på ljudbok när jag jobbar i trädgården så för mig räcker en ficka för mobilen. Jag har de ofta på promenader också, det förstärkta nedtill gör så de sitter nästan som ett litet skyddande skal om man går i terräng.

Det här är ett par suveräna byxor! Ligger också topp tio i använda plagg, men lite mer under den varma årstiden. Jag tycker de är snygga också 🙂

De är på kampanj nu:) så vill ni vara förbereda för utesäsongen kan ni med fördel slå till nu:)

Jag såg också en av mina favorit-stickade tröjor på rean:

Finstickade tröjor är så fint och så skönt 🙂 Den här funkar utmärkt hela året men nog tycker jag den hojtar hopp om våren med sin ljusblå färg 🙂

Den här har jag haft sen förra hösten, och den är lika fin fortfarande trots att jag tvättat den massor av gånger.

Ni som hann med att beställa på 70% av reapriset – grattis, jag fick förhinder och fick se priserna höjas vid midnatt 😂Men det finns fortfarande massa nedsatta plagg, så in och kika!

Cellbes är alltid värt ett besök 🙂 🤗

Kommentarer

 1. Sofia

  Nu är jag så trött på nätshopping. Har avregistrerat mig från alla nyhetsbrev för att inte frestas att gå in på någon hemsida när det är rea eller rabatt. Nej, från och med nu letar jag efter något när jag behöver och kommer inte att falla för frestelsen att köpa något bara för att jag råkar ramla över något med 50% rea.

  1. Sofie

   Så smart att avfölja , tror jag ska följa ditt exempel. Nästan all min shopping är impuls-handlingar . Inget jag egentligen behöver. Reklamen lurar oss. Tack för tips

  2. Anna

   Sofia, det är sunt. Jag är i samma process. Rensar kläder hemma som jag skänker. Tänker noga igenom när och vad jag köper. Kollar mycket begagnat. Slit och släng borde vara förbjudet. Har också avregistrerat alla onödiga mail både hudvård och kläder.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting