Okategoriserade

Sistaste maj!? Hur? 🙈

Reklam och annonslÀnk för Cellbes

Jag sitter hÀr och vÀntar pÄ ett paket frÄn Cellbes. Just nu Àr det mulet och ruggigt men oj vilket vÀder vi haft! Ljuvligt.

Med ljuset dök det upp ett ”problem”. Novalie flyttade ner i Corrindas gamla rum i vintras, och först nu blev det ett litet problem att inte ha persienner eller rullgardin dĂ€r. Corrinda hade mörklĂ€ggningsgardiner som hon tog med sig, Novalie har haft ganska tunga tjocka sammetsdito. Vintermörkret har de stĂ€ngt ut men nu med de ljusa nĂ€tterna och soluppgĂ„ng Early birdy och stort fönster mot den, Ă€r det ljust som sjutton. SvĂ„rt att sova.

Fönstret gĂ„r hela vĂ€gen upp i taket sĂ„ det gĂ„r inte att ha en rullgardin, dĂ„ kan man inte öppna fönstren, vi har haft en förr men var den varit sista Ă„ren vet jag inte. Ja, den meningen var motsĂ€gelsefull, det GÅR förstĂ„s att ha rullgardin men dĂ„ fĂ„r man ha fönstret stĂ€ngt.

I alla fall, jag har bestĂ€llt ett par mörklĂ€ggande gardiner, samma som Corrinda hade, som var suverĂ€na. Varför Ă€ndra ett vinnande koncept 🙂

De hÀr grÄ,( jag tycker att de med trÀd pÄ Àr suuuuperfina men inte ungarna.)

Det blev de lÄnga, för det Àr snyggast, Àven om jag tycker det Àr fasen sÄ mkt mer praktiskt med korta, som det ocksÄ finns

Det för att det Àr ett element som tÀcks men frÀmst för att en av vÄra katter kissar pÄ allt som ligger pÄ golvet. Om jag minns rÀtt sÄ kommer de hÀr att precis snudda golvet sÄ dÄ funkar det!

De hÀr gardinerna Àr pÄ kampanj just nu, och eftersom jag vet att de gör sitt jobb och Àr snygga sÄ rekommenderar jag dem mer Àn gÀrna. De finns i flera olika fÀrger och lÀngder.

Och NU kom notisen jag vÀntat pÄ:

Jag bestĂ€llde i onsdagseftermiddag, nu Ă€r det fredag lunch. Cellbes Ă€r oftast riktigt snabba med sina leveranser! Det Ă€r ett stort plus, och ett annat Ă€r att de har stort urval i storlekar. Jag har tjejer som Ă€r smala som vidjor som kan ha deras minsta storlekar och jag har bĂ„de lĂ€sare och vĂ€nner som vittnar om att de största storlekarna Ă€r perfekta. Jag ligger i mitten dĂ€r och skvalpar. Storlekarna Ă€r dessutom som de ”ska” vara. AlltsĂ„ dels som de var förr, lĂ„ter ju töntigt men nu för tiden Ă€r det sĂ„n variation. En 38 kan ju vara allt frĂ„n pytteliten till jĂ€ttestor. Det Ă€r hopplöst att veta, Ă€ven om man Ă€r en ”klassisk 38” enligt mĂ„ttabellerna, stĂ€mmer det inte alltid. Förutom hos Cellbes❀

Deras mĂ„ttabeller Ă€r mkt korrekta och det fiffiga Ă€r att har man bara hittat sin storlek sĂ„ kan man luta sig tillbaka och vet att den Ă€r rĂ€tt. Om jag nĂ„n gĂ„ng tvekar, sĂ„ Ă€r det enkelt att bara mĂ€ta sig. Under alla Ă„r som jag handlat frĂ„n Cellbes sĂ„ har jag behövt skicka tillbaka en gĂ„ng tror jag, och det för att plagget lĂ„g i fel emballage, det var felmĂ€rkt. Annars stĂ€mmer det för jĂ€mnan 🙂

SÄ skönt!!

I paketet som ligger och vÀntar nu finns ocksÄ en ny bikini till Trixie:)

Jag Ă€lskar att hon valde en mönstrad! Hon har haft en nĂ€stan likadan i enfĂ€rgat blĂ„tt och trivs i modellen, jag tycker det Ă€r sĂ„ hĂ€rligt med en tonĂ„rstjej som har mer klĂ€der Ă€n smĂ„ tygstreck pĂ„ sig 🙂

Övriga tjejer i familjen, minus mig, visar 
 öh 
 mer 😅 Jag tror att det hĂ€r ocksĂ„ Ă€r samma modell pĂ„ byxor som jag har pĂ„ min bikini, fast i svart.

Just nu Àr det 25% pÄ badklÀder och Àven de kan jag rekommendera efter att ha anvÀnt deras i mÄnga Är, bÄde jag och tjejerna. Faktum Àr att jag ju badat med barnen i alla Är, vi har bÄde varit pÄ babysim och familjesim, och i sjöar. Cellbes badklÀder hÄller bÀttre Àn allt annat jag anvÀnt. Nu har jag inga faktabelÀgg pÄ att det skulle vara bÀttre material eller sÄ, och lovar givetvis inget, men för mig Àr det tydligt. Det Àr oavsett jÀkligt bra!

En favorit som jag sÄ gÀrna skulle vilja ha Àr den hÀr

BikiniBh:n med knyt ifram Àr sÄ fin!! Men just hÀr finns inte min storlek, det Àr sÄ nÀr man Àr plattbystad som en anka:) Men till er med mer kupa Àn mig, passa pÄ, den Àr ju sÄ jÀkla snygg!!

25% off pÄ bad alltsÄ!

Cellbes har ocksĂ„ kanonpris pĂ„ klĂ€nningar just nu, upp till 40%! Det Ă€r med andra ord guldlĂ€ge för fynd ⭐Ni hittar Cellbes hĂ€r!

Kommentarer

  1. Sofie Johansson

    Vilken snygg bikini den i turkos mönster. Jag har letat i flera Är sÄ tror jag fÄr kolla om min storlek finns.

  2. Marie

    Ja med tanke pĂ„ all vĂ€xtlighet du har i din trĂ€dgĂ„rd đŸ«ŁsĂ„ Ă€r det inte konstigt att du har mycket mygg! 😎

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma frÄn Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen pÄ heltid. Vi Àr en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . TvÀtt och mat...och ytterklÀder i den trÄnga hallen... Ett Àr sÀkert och det Àr att det blir aldrig trÄkigt med nio barn i familjen! Maila mig? GÀrna :) HÀr : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting