Allmänt

Morgonfika

20110803-095153.jpg

Jamie är nyammad , Jordan hållet på med frukostvällingen och jag dricker kaffe ute på terassen. Livet är gott 🙂 Angående att maila – jag försöker svara på alla mail , men ibland tar det lite tid , som nu efter att Jamie föddes . Det blir en del skriva med en hand nu för tiden och då tar det sån tid att jag inte hinner så mkt . Tycker ni det tar FÖR lång tid så påminn mig ! 🙂 Ibland åker mail direkt i spammet så jag missar dem åxå ..Samma med era kommentarer – jag läser alla och är superglad för varenda en , men hinner inte svara just nu men försöker iaf 🙂 Jag tycker att ni är oerhört viktiga, jag älskar era kommentarer och tycker om att svara så jag känner det inte som nåt jobbigt, tvärtom !!!! Nu börjar resten av familjen kvickna till hör jag , tror Lovelia vill ha välling hon med så jag ska gå och fixa :). Bye bye !!

Kommentarer

  1. Leah

    Vilken fn bild!!! Jag förundras över att ni du och Perra verkar klara alla 9 barnen så bra. Jag har två och kan nog tycka att det är tufft ibland.Fast jag vill ju ha en till.

  2. Gunilla

    Jag beundrar dig som hinner med att svar på mejl och inlägg. Nog förstår jag om du inte kan svara så snabbt. Förstår inte att du hinner med alls.
    Kram Gunilla

  3. Christina

    Jag hittade nyligen din blogg och såg aldrig programmet. Ni verkar vara en så mysig familj. Skulle oxå vilja ha en jättestor familj. Har idag 2 och en till på G:)
    Jag är väldigt nyfiken på hur vardagen ser ut med så många barn, hur ni bor och ekonomin?

  4. Rosanna

    Hej Carola, ja började läsa din blogg när familjen annorlunda sändes och tycker att du har en jättefin familj och så fina barn. Kan inte du skriva ett inlägg om hur du gör maten till dom när dom är bebisar? gör du den själv eller köper ni burkmat? Vad äter Jordan, som er?? Dricker Trixie också välling? hur länge tycker ni att man ska få välling? skulle vara kul då jag har en son på 7 månader nu..

    Kram

  5. sofia

    Vad härligt.. 🙂 Jordan är jämn gammal med min näst yngsta dotter.. Har ett år mellan flickorna.. man ser vilken kärlek de ger varandra. sonen är 4, han tycker också de är skoj med två små syskon. 🙂

  6. Anna

    Skriv din kommentar här!Hallå där! Ja livet är fantastiskt härligt just nu. Själv får jag vänta på bebis nummer 8:à tills november 🙂 kanske syns imorrn då jag ska till spec på uppsala 😉 njut av värmen så länge den varar…. Kram Anna

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting