Allmänt

Hm tror jag väntar lite …

20110806-142508.jpg

Promenad känns lite vanskligt när himlen ser ut såhär , antingen händer inget alls eller så öppnar sig alla portar och regnet öser ner … Jag tippar på inget eller väldigt lite regn men vågar inte chansa 😉
Jag Trixie Lovelia Jordan och Jamie har precis kommit hem från gränby köpcentrum där Jordan frestade på mitt tålamod big time .. Herregud vad han kan vara jobbig när han sätter den sidan till ! Jag vill ha kortärmade omlottknäppta bodysar till Jamie men det är helt kört att få tag i tydligen . H&M hade ett set med sån body , kortbyxor och en mössa. Men jag vill bara ha bodyn ! Speciellt vill jag inte ha ännu en ganska ful bebismössa… 😉 De andra affärerna hade inga omlott alls så det bidde inget till prinsen . Men Jordan fick ett par stövlar från tjejavdelningen 😉 trixie ett par gympadojor och jag två tunikor, likadana fast olika storlek , 49kr styck . Rea är kul ! Två nya tvättpåsar blev det också för två har gått sönder … Annars funkar det utmärkt med dem . Nu börjar det blåsa .. Lilla barntältet fladdrar över gräset , kanske ska ta in babyskyddet om det börjar regna !
Hörs 🙂

Kommentarer

  1. Katie

    Finns det inga sådana bodys på KappAhl? Eller tänker jag på några andra?
    Jag har köpt sådana på KappAhl här i alla fall =)

    Ha en bäst dag!
    Kramar, Katie’
    Carola: Tror att det fanns lite tidigare i sommar….men dÃ¥ tänkte jag inte pÃ¥ att köpa…. Tack:)

  2. Sara

    @pia:Börja från ståendes på knäna om du inte klarar att stå på tå. Börja med tex 3 x 20 s och öka på tiden eftersom du blir starkare upp till t ex 3 x 1 min. Se till att inte puta med rumpan och spänn magmusklerna.

    Sen kan du även prova att göra plankan från sidan eller att lägga fötterna på en pall e dyl.

  3. Sara

    Här kom inget regn heller skönt. Det kan få komma inatt istället. Vet att Lindex och Pop brukar ha omlottbodysar, jag tycker också de är super, skönt att slippa dra över huvudet när de är små. Nackdel att de kan bli lite varma ist bara då det blir dubbelt tyg över magen men, det andra överväger;-) Trevlig helg!

  4. Pia

    Hej!

    Har en ganska ny pojke, mitt tredje barn, och börjar nu vilja bli av med mamma-magen. Har kollat på Olga Rönnbergs sida, men hittar ingen info om basic plankan. De inläggen finns inte längre. Kan du förklara hur man börjar med plankan, och hur många?

  5. lillys mamma

    tror de va kappahl ja såg sånna på när ja gjorde stan i torsdags… kommer inte ihåg om de va mönstrade elelr inte, då ja letade lite större kläder, men kikade liite på dom små för de är så gulligt..

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting