Allmänt

Sista veckan i frihet…

Nästa vecka börjar skolorna igen…. För min del skulle det gärna få vara lov för jämnan, jag är ju ingen sucker för rutiner, och jag tycker om de här lediga dagarna ihop med alla barnen!

Jag vet att det finns många som är dödsless på sina barn efter några dagars ledighet och bara längtar efter att få gå till jobbet igen  , men inte jag 🙂  Det är väl ytterligare en anledning att jag väljer att vara hemmamamma kanske ..

Mina barn är ju liksom min karriär 😀

Hur som helst så börjar skolorna nästa onsdag, och då blir det lite nytt för vissa av barnen 🙂

Kanske främst för Trixie som börjar förskoleklass, men även för Patricia som går upp i gymnasiet, spännande!

.

Jag behöver en amningsBH.

Jag har en som jag gillar, den är köpt på nätet men jag kommer inte ihåg vart…så jag googlade 🙂

Och jag blev ganska väldigt jätteförvånad när jag hittade den här sidan!

Här har man gått runt i alla år och trott att det bara finns trista svarta eller vita,(ganska fula…) amningsBhar, men vad sägs om den här:

         

   eller :          och den här ljuvligt söta:

Jag drabbades av ett omedelbart habegär!!  🙂

Dessutom har de en sportBh som verkar toppen, och jag känner att en sån verkligen behövs, så jag ska bara bestämma mig för vilken / vilka av alla fina bh ´ar som jag ska klicka hem…och det är svårt! Den ljusblå är en stor favorit, men jag är väldigt sugen på den i mitten åxå….eller den första…eller nån av de andra fina de har…gahh!

Ni vet att jag har beslutsångest delux va?  😉

Men ett litet dilemma om man skaffar sig en så här snygg/cool bh är ju….den SYNS ju inte! Känns ju som att man skulle vilja flasha den och lite ” Se på mig, kolla vilken snygg Bh JAG har ”

Haha;)

Sidan heter GlamMom, mkt passande namn;) och är tydligen alldeles nya i nätbranschen, så det är ju inte så konstigt att jag missat dem.

.

Idag på vår promenad, så såg småkillarna ut såhär:

Jamie gnydde till lite, och genast så var Jordan där med sin lilla hand för att trösta lillebror, och sen höll han honom i handen hela vägen hem,. *kärlek*

Idag ”hittade” jag ju min Mei tai, jag har ett flertal bärsjalar/selar, och några ligger i tvättstugan nere och några i vårt sovrum så jag hade inte sett den på länge, och det som inte syns det finns ju inte 😉

Jag måste säga att fast jag burit mest i vanlig sjal så är Mei tai nog ändå den bästa. Man kan iofs inte göra lika många variationer av knytningar, men å andra sidan så använder jag mig mest av en och samma…

Inte vet jag om jag knyter den här på ”rätt” sätt, men det funkar för mig 🙂 Ingen bebis trillar ut, och jag får inte ont i ryggen .

Jamie har åkt i den här först ett långt pass på förmiddagen då jag dammsög hela övervåningen och plockade runt, och sen efter middagen när jag skulle röja. Han sov gott 🙂

.

När han inte sov så såg han ut såhär:

 Lite lätt skeptisk 🙂

.

Till middag idag, så lät jag en app på Iphonen bestämma, den heter Kokaihop.se och där finns Dagens recept, som jag helt sonika skickade till Perra som handlade vad som behövdes. Den hette Jossans pastagratäng, och var enkel och god.

Barnen knorrar ju såklart, de är lite som motvalls kärringar, nya saker måste liksom dissas av ren princip 😉 men jag tjatade i dem en portion i var. Jösses det är ju en vanlig pasta med köttfärssåsrätt, bara med variation.

Jag tror minsann jag ska klicka på Dagens recept varje dag, så slipper man tänka själv 😉

.

Jag fick ett tips på en sida att handla barnkläder ifrån i kommentarerna, och jag tycker att den förtjänar att lyftas fram lite. De säljer oanvända och lätt begagnade barnkläder, från England, och second hand är ju toppen!

Den heter 18 månader.se och ni hittar den HÄR.

.

Mig hittar ni snart under bordet för nu börjar ögonen gå i kors och det är sovdags, men innan dess så vill jag

gratulera Mirka som på första uppkörningen klarade det galant och numera har körkort!!

Livet kommer rulla på så mkt lättare nu , hihi 🙂

Grattis igen!

.

Och nu……

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. TrollMorsan, Mamma till 8 Troll

    Jag känner precis som du när det gäller ledighet! Älskar verkligen att det är lov och att få vara med alla barnen, är verkligen en av orsakerna till att jag valt att vara hemmamamma. Barnen är min karriär och jag älskar det!

    Mängder med kramar till dig och din underbara familj!

  2. paula

    ååh jag är som dig..tycker nästan synd om ungarna som måste gå till skolan =) ..saknar mina ungar när de är i skolan

  3. Åsa Ahlgren

    Jätte snygga amningsBH men….är det verkligen en amande kvinna som har dom på sig??
    Så där runda och fasta ha i alla fall bara mina bröst varit dag 3.

    Vad skall Patricia läsa på gymnasiet?

    Super fin dräkt Jamie har den hade jag oxå till mina pojkar när dom var små.
    Carola : Ingen aning om hon ammar, men tror kanske inte det utan att det är en vanlig underklädesmodell;) Patricia ska läsa Sam beteende.

  4. Viktoria

    Jättebra tips på webbshopping! Hot Milk visste jag hade snygga amnings-bhar, men de andra märkena var nya för mig. Jag gillade den helrosa! Jag köper alltid på mig massor med amningskläder i hopp om att amningen ska fungera, det mesta blir knappt använt men just amningsbehåarna har jag faktiskt använt oavsett.
    Du får väl flasha underkläderna lite hemma i sovrummet 😉

    Jag började mitt företagande med en nätbutik för oanvända och lätt begagnade barnkläder men märkte att många var lite rädda för att handla osedda saker i andra hand. Själv tycker jag att det är en toppenidé!

    Vad gulligt av Jordan att trösta lillebror <3

  5. Annelie Susanna

    Åh, så gulligt av Jordan! Vilken kärleksfull och förståndig grabb han är ♥

    Och vad du ser smal å snygg ut!!

    S fin din mei tai är!! Önskar att jag hade haft en sån.

    Herregus så söt Jamie är!! Jag dånar snart! 😉

    Tack för tipset om 18-månaders, har beställt kläder nu, både till barnbarnet å min egen lille going!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting