Allmänt

Ajajaj

20110820-143540.jpg

Jordan smällde igen den tunga ytterdörren på Lovelias lillfinger …. Hon har så oooont lilla gumman 🙁
Fingret är alldeles svullet och blått men hon kan röra på det iaf , så vi avvaktar och ser vad som händer . Sitta på barnakuten är inget vi gör förrän det är alldeles nödvändigt . Är man inte sjuk när man kommer dit så blir man det garanterat 😉
Jaha vi ska ju på kalas snart … Få se hur det blir …

Kommentarer

  1. Pida

    Ursäkta mej men har man inte kärlek nog för sitt barn att åka in till sjukhuset för att kolla så att allt är ok? Sånt här kan skada nerver och märkas i äldre dagar om det vill sej illa. En middag med släkten kan man undvara för sitt barn tycker jag nog allt. Bättre att vara på den säkra sidan än att chansa.
    Visst man kanske inte ska åka till sjukhuset för allt som händer o sker men de där är ändå ett ganska känsligt område på ett litet barn.

    Förresten kan man få feber utav ansträngning, ett barn som gråter brukar vara ganska ansträngt och kan ge feber.

    Du skriver att du läst så mycket psykologi bla. bla. bla, använder du det bara för att tolka andra än dej själv då?

  2. Ulle

    Men det där ser ju inte alls bra ut, nog för att det är tråkigt att sitta på akuten men jag tycker nog att ni ska åka in och få det kollat. Om inte annat så för försäkringsärendes skull. Här är det inte läge att vara kaxig….

  3. X

    Aj! stackars små fingrar.
    En plastpåse mjöl i frysen är kanon när man har småbarn som gör sig illa. Det är kallt, mjukt och formar sig lätt efter tex små händer.

  4. Lotta

    Ajajaj! Att klämma sig som gör såå ont =( Min systerson klämde en av mina döttrars lillfinger i en dörr en gång så fingertoppen ramlade av…men den sitter på plats nu, om annat lite sned 😉 Men att klämma sig där det finns ”ben” gör ju om möjligt ännu mer ont. Stackarn!

  5. Michaela Lejonberg

    Stackars lilla Lovelia! BusJordan!
    Walther fick sitt huvud i kläm i en dörr av sin kusin som är i ungef´är samma ålder som Jordan nu när vi var på semester! Blev dock bara en liten bula och en massa skrik! Walther skulle ju bara lära Linus att INTE leka med dörren så blev han klämd!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting