Allmänt

Mitt i veckan

Onsdag idag då.

Regn på morgonen, sånt där regn som man blir jätteblöt av, ni vet. Visst regn verkar som att det blöter ner mkt mer än annat 🙂 Fattar inte hur det kan vara så, men det är skillnad.

På den lilla biten mellan dörren och bilen var jag alldeles smäcksur. Brrr.

 

Jordan har vuxit massor i sommar, så han har inga byxor! Jo, några jeans som kom från D&J i våras och somras. Eller byxor rättare sagt:) De är supersnygga, och jag har precis varit in på deras hemsida och lagt till Jamie 🙂

Jag gillar ju deras kläder otroligt mkt så det är klart att han ska få sådana han med.

Men det räcker ju inte med det, utan Jordan måste få flera par, så jag tror att vi får ta en runda på Lindex, Kappahl och H&M inom de närmsta dagarna. Kan ju tänkas att han behöver nåt mer, så jag ska kolla igenom hans lådor först. Och kanske att jag ska vika det enorma tvättberg jag samlat ihop nere i tvättstugan…Jag hinner aldrig ställa mig och vika nån längre stund innan Jamie vill ha sällskap, så regnar det i morgon får han nog sitta i sjalen och så kör vi ett race.

 

Vi var på kyrkis på förmiddagen, och sen åkte vi tillsammans med J och W till Ikea för att äta lunch, och shoppa lite nödvändigheter, batterier,orkideer, diskställ, galgar…. alltså galgar?

Vad är det med sådana??

Spelar ingen roll hur många man har, så nog sjutton har man för några!?  Alltid så springer jag runt med en skjorta, blus eller klänning och letar efter en galge.  Nu köpte jag en bunt, men inte tillräckligt misstänker jag 😉

 

Sen hem och lägga Jordan och påbörja middagen. Vi fick ju gäster 🙂

Nån ville veta vad vi hade för plock,  och idag så ställde vi fram: Kyckling i bitar, pasta, kycklingköttbullar- barnens första val:)

Rökt fläskfilé, couscous, blandsallad , tomat och mozzarellasallad, minimozzarellor, sparris, hummus, olika geléer, lax och pepparrotssnurror ( Tunnbröd, pepparrotsost,kallrökt lax – rulla ihop och skär i bitar- muuums!)  bönor, pain riche, brie ost, olika kex, laxbakelser (färdigköpta)  rödbetor, …hm?? Var det nåt mer?? 

Till efterrätt – hallon och blåbär med grädde och glass. Enkelt men gudomligt:)

 

Jag älskar plockmat när man kan äta precis det man vill .

Vi dukade upp det hela på köksön och så fick folk hämta där.

Där har jag ställt min lilla kakelugn jag köpte på marknaden:

Den är så söt! Men jag har inte ”eldat” i den än, det springer för många nyfikna småtroll och pillar, men jag har svårt att tro nåt annat än att det kommer bli jättefint.

 

Eftersom det är skola både idag och i morgon så kom våra gäster vid 16 och åkte hemåt runt 20.30

De har två tjejer, en som Novalie och en som är ett år yngre än Trixie, alltså ett år äldre än Lovelia ; ) och de leker så himla bra ihop! Det enda man kan klaga på är möjligen ljudvolymen….för det  blir många decibel i illtjuten de häver ur sig…jisses att det bara går att få till sådana ljud 🙂

Jordan fick vara med han också, och det tycker ju han är superroligt, såklart.

 

När de åkte hem så tog vi ett storröj i köket, och sen var det bara att luta sig tillbaka i soffan. Mätt och belåten 🙂

Mat till i morgon har vi nog så det räcker till…härligt.

 

Jag känner att det är lite stickigt i halsen…så snart blir det nog ett redigt halsont av det hela, och det har jag ingen lust alls med. Tror jag ska gurgla lite med Perras whisky..shhh 🙂 Han är väldigt rädd om sina flaskor, vårdar dem ömt och luktar på dem, eller ja på innehållet då . Jag tycker det luktar askfat, och då är det en riktigt fin , rökig sort.

🙂

 

Han fyller år i morgon, så jag lär ju försöka kliva upp före honom..så det är ju bäst att sova nu kanske..

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Cecilia

    Vill tipsa om lite reavaror, beställde några bodys och bodysuits till sonen från kidelin.se
    kanske du hittar nÃ¥got till Jamie där 🙂

  2. Viktoria

    Här är det precis tvärt om. Huset svämmar över av galgar och jag slänger med ett gäng varje gång vi kör till tippen. Jag förstår inte var de kommer ifrån.

    Det enda man kan ha whisky till det är att gurgla med när man har halsproblem 😉

  3. Cecilia

    Ett tips är att varje gång du handlar på h&m så ber du att få med galgar, de brukar alltid ge bort nästan hur många som helst!
    Jag ska in och kika på DochJ hemsidan, nu när vi fått en son så har vi inga kläder alls (flickor innan) och det är ju så kul att shoppa 🙂

  4. Fia

    Hade samma problem med galgar förr. När vi sen flyttade in i huset fick vi ärva en hel stor flyttkartong med galgar och sen dess har jag inte klagat:D Däremot har jag köpt till snygga galgar till hallen men DET behövs inte så många ändå.
    Ha det skoj i tvättstugan idag 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting