Allmänt

Ojoj…

Idag blev det ju inget gjort av det jag planerat ju..men det blev ju annat gjort iaf, suttit still har jag inte gjort:)

Jag hade planerat att sova länge…(just det blev av iofs..) sen få Perra att bära upp alla möbler som ska bort från gillestugan, sen skulle han hjälpa mig flytta på två stora skåp som jag inte kan rubba själv, och sen kanske vi skulle bära ner sängarna  åt tjejerna, vi skulle fixa massor där nere….och så skulle jag åka och träna..

Ja…först sov jag ju, sen föreslog Perra en promenad, och det är för bra för att hoppa över så en timmes frisk luft blev det, och sen var vi ju hungriga och måste äta…sen skulle han iväg och köpa vinterskor med en av tjejerna de har anställt..hon fryser om fötterna redan nu….brrr, och då passade han samtidigt på att handla, och köpa sushi….som vi sen åt på stående fot 😉

Ahhh, jag skulle ju bara smaka en liten bit…som blev två…och så var han tvungen att smaka…och ja, sen fick varorna stå kvar och vänta lite medan vi åt upp resten 🙂 Gott!!

Övriga familjen beställde vi pizza till lite senare. Alla nöjda:)

 

Jamie var deppig idag och ville inte gärna ligga för sig själv så jag fick ju inget gjort när Perra var borta..och så började Janelle på med en storstädning/ ommöblering av sitt rum…och där skulle jag bara gå in och kika lite…och blev kvar i flera timmar….

Nu har vi flyttat runt sängen, soffan och två bokhyllor flera varv,. men till slut hittade de sina platser och sen gick några timmar på att rensa och lägga saker på plats igen.

 

Jag gillar att möblera om, men samtidigt så är det jobbigt med allt efterarbete som blir….,man hittar saker som man måste hitta nya platser åt, eller ta beslut om att kasta/spara…osv:)  Av nån anledning blir det alltid möbler över åxå, som man då måste ordna plats åt i garaget, eller åka tipp tippen med..

Janelle är nöjd, och till slut ledsnade hon på mitt eminenta sällskap och körde ut mig….;)

 

 

Jordan är en rolig kille han:)

 

Han har ju lärt sig att klättra ur spjälisen det har jag ju berättat.

Nu har han insett vad roligt man kan ha när mamma och pappa tror att han sover 🙂

Ja alltså han tror att vi inte fattar nåt, men sanningen är ju att vi har full koll, det är ju en glasdörr in till vårt sovrum, och han börjar med att klättra ur sängen, sen tänder han alla lampor han kan komma åt, det är två i fönstret och en ovanför hans säng och en på mitt sängbord, så allt han gör därinne blir ju som en stor skuggteater 🙂

Sen klättrar han omkring i vår säng, kollar i våra byrålådor, där vi har underkläder så han roar sig kungligt med att dra ut massa strumpor 🙂 en byrå har vi massa jox i bara, en gammal laptop, ett överkast, små muddar som ska vara på bältena till babyskyddet, en liten minipall, små grejor vi inte har nån plats för helt enkelt 🙂 De kan han ju rota runt bland i en evighet.

Mellan vårt rum och Robbans rum finns en dörr, och för att komma åt dem måste han flytta på Lovelias säng som hon sover i ibland, så det gör han, och igår så öppnade han dörren, på andra sidan står en byrå så han kom inte in, men han nådde en massa Kalle Anka tidningar som han tog in till sig och satt och bläddrade (rev sönder) i.

(idag har jag låst den dörren)

Sen ställer han sig oc h trycker näsan mot glaset för att se ut, eller står bara där och lyssnar på TV.n….och sen grejar han på igen.

Igår höll han igång i två timmar, och så plötsligt blev det tyst….. då hade den lilla sötnosen krupit tillbaka i sin säng, dragit täcket över sig och somnat 🙂

 Här står han och lyssnar lite 🙂

Ja rutan är spräckt 🙁 och jag är jätteledsen för det. Jag tejpade över sprickorna och från andra hållet sitter det en frostad film så det ramlar inte ut…men jag vill ju ha en likadan ruta….vart hittar man det nu då??

 

Han är alltså som de andra barnen, som faktiskt självmant går och lägger sig när de är trötta.

Det är en alldeles utmärkt egenskap måste jag säga 🙂

Att han grejar för sig själv är inte nåt vi störs av heller, han kan inte göra illa sig, och han är så himla nöjd, man hör hur han pratar för sig själv eller så sjunger han. Söta unge!

 

Ny vecka i morgon då, de rusar ju på och över halva oktober har redan försvunnit…!

Vädret får gärna hålla sig såhär, lite kyligt med sol för det mesta, jag klagar inte.   Perra tror att han kan vara ledig under höstlovet, och det håller jag alla tummar och tår för. Vi behöver det för att komma ikapp lite med familjelivet, som det är när han jobbar sju dagar i veckan först, för att sen trappa ner och ”bara” jobba sex dagar/v…så ser varken jag eller ungarna honom speciellt mkt.

Vi har försökt hitta på nåt roligt på höstloven förr, och får väl se hur det blir iår, förra året vill jag inte ha repris p bara för då var halva familjen sjuk..

 

Nej, nu är det sovdags! Hela kvällen bara rann iväg när jag var med Janelle och baxade möbler 🙂

 

Natti natti 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Jessika Möller

    Måste bara få berätta att Lördagens BOOB-MARKET på Vaksala Torg gick jättebra.

    Scandinavian Cougar fick ihop rafflande 46 000 kronor till Bröstcancerfonden! Härligt, eller hur?

    Nu laddar vi om och ser fram emot BOOB-GAME nu på Tisdag, på Fyrishov, då Uppsala Basket anordnar match till förmån för Bröstcancerfonden. Vi på Scandinavian Cougar kommer att vara på plats, skramla med buskar, hålla BH-lotteri med fina priser och annat kul.

    Klockan 18 smäller det!

    Kram
    Jessika

  2. Jessika Möller

    Måste bara få berätta att Lördagens BOOB-MARKET på Vaksala Torg gick jättebra.

    Scandinavian Cougar fick ihop rafflande 46 000 kronor till Bröstcancerfonden! Härligt, eller hur?

    Nu laddar vi om och ser fram emot BOOB-GAME nu på Tisdag, på Fyrishov, då Uppsala Basket anordnar match till förmån för Bröstcancerfonden. Vi på Scandinavian Cougar kommer att vara på plats, skramla med buskar, hålla BH-lotteri med fina priser och annat kul.

    Klockan 18 smäller det!

    Kram
    Jessika

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting