Allmänt

Lite sjuk..

Jordan är inte riktigt pigg idag ..
Minns inte ens när han senast somnade på soffan mitt på dan?

20120212-131622.jpg

Kommentarer

  1. Maria

    Carola!
    Har du läst inläggen och kommentarerna på Ebba von Sydows och Anitha Schulmans bloggar angående förskola eller inte förskola för ettåringar?
    Det skulle vara intressant med en diskussion kring detta ämne här på din blogg också då jag tror att du har en annan typ av läsare som prioriterar lte annorlunda.
    Själv skulle jag aldrig lämna en ettåring på förskolan, men alla är ju olika och det måste vi ju få vara!
    Det som jag tycker är så konstigt är att många säger att de inte har råd att vara hemma mer än ett år och sedan måste de börja jobba igen, ofta heltid båda två. Men ändå åker man till fjällen, på solsemester, bygger nytt hus, har ny bil osv….
    Jag förstår inte hur de tänker!
    Carola: Jag kikade in som hastigast, men kände att jag inte orkade plöja alla kommentarer…Jag vet vad jag tycker, och det är jag ju ganska ensam om i den stora massan 🙂 Du verkar tycka lika, och det finns såklart många med oss, men de allra flesta verkar tycka att dagis hör till vid en viss ålder, oavsett om man jobbar eller är hemma med syskon. Jag är glad att mina barn har den möjligheten att få vara hemma tills de börjar skolan:) Hur andra gör får stå för dem:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting