AllmäntTräning

Solens återkomst

Solens återkomst gör gott, barnen och jag är glada, det är inga större konflikter och det springs och hoppas så de är hungriga som vargar hela tiden 😉

I morse åkte jag ju till Trixie skola för att ha utv samtal, som visade sig vara torsdag….så vi åkte på musiklek ist. Det var länge sen nu, som jagv ar med Jordan, och det är ju lite olika sånger för de olika åldrarna, så idag kändes det extra roligt att få vara där igen. Jag saknar det ju när man inte kommer iväg, jag har ju sjungit varje vecka sen tvillingarna var små, alltså i snart 12 år:)

Jordan hade sin nya jacka från D&J, som man fick i ett paket tidigare i våras, när det var kallt och snö, så jag hängde undan den. Väldigt bra åxå, för den har varit spårlöst borta….men för några dagar sen hittade jag den äntligen:

  Fin va?

Kepsen köpte jag på  Mirkas Bloggträff, och Jordan gillar den mkt.

Fopporna är gamla, egentligen Lovelias, och hon och Jordan slåss om dem;)

Efter musikleken så åkte vi till affären och köpte lite lunch, idag ville de ha pannkakor, och lat som jag var köpte jag istf att steka egna..ibland kan man få fuska:)

De ville sitta ute och äta, och det fick de såklart. Solen sken och det blev så varmt på vår terass att jag faktiskt fick lov att fälla upp vårt stora parasoll, underbart!

Jamie är snart 10 månader, den 16maj, på mammas födelsedag blir han det, och på de tio månaderna så har jag gått ner alla mina graviditetskilon, och några till:) och väger nu mellan 58-59kg. Jag har tränat mkt och ätit rätt, och det lönar sig, även om jag inte alls är nöjd, för det finns alldeles för mycket flubb  kvar runt magen;) Men det duger, för nu,och jag är extremt stolt över att kunna göra armhävningar på tå, och att orka med ganska så tunga vikter i marklyft, och orka göra burpees i de 45 sekunder som det är på Cirkelfysen:)

De nya jeansen är i en storlek jag inte haft på länge:)

<—– Idag      För drygt 9 månader sen—>            

Ganska roligt ändå hur kroppen kan göra:)

  Kaffekopp, foppatofflor och iphone, dags för fika i solen:)

Underverket Jamie:

Go och gla´  🙂

Efter lunchen åkte vi till Spädbarnslab och så hem igen, lagom till Novalie och Trixie kom från skolan, och de åt upp de sista plättarna, sen kalasade de på jordgubbarna jag köpt. De är inte riktigt toppengoda än, men de duger gott och väl, ljuvligt goda om man gillar lite surt;)

Det gör ju jag så jag har inga problem med att stoppa i mig massvis.

Vi kikade på Familjen Annorlunda, och det var ju det avsnittet vi var i Tyskland. Patricia var hemma och såg det med oss, och hon skämdes lite över hur hon gapade och gick på om hotellrummen.  Grejen är ju att jag faktiskt inte kunde styra så mkt över hur många rum vi fick och hur de skulle fördelas. Meningen var nog från hotellets sida att vi vuxna skulle dela ett  och så barnen dela på två. Åtta barn, två rum med fyra sängar i varje, Två vuxna, ett dubbelrum.  Nu funkar ju inte det med så små barn, så vi fick ju dela upp oss annorlunda än vad de tänkt sig, och det visste Patricia mkt väl….Men de var trötta allihopa efter en lång dag som börjat i ottan, flygresa, en lång bussresa och så var det varmt som bara den när vi kom fram. LÄgg på lite hunger på det, så hade vi en grinig familj där konflikter blev oöverstigliga 😉  Lite mat i magarna och ett dopp i poolen senare så var det inga problem med att dela rum med lillebror ♥

 

Efter det så kokade jag makaroner och gjorde iordning fem matlådor med kalla sådana och köttbullar, lite majs, spenat och gurka, och så packade jag in Jamie , Jordan, Lovelia, Trixie och Novalie i bilen och drog till Friskis, där de fick äta middag ute:

Inte det mysigaste stället, men de tycker att det är jätteroligt att få äta mat ute:)

Jag och syrran körde cirkelfys, andra dagen av tre på raken….pust, men det är roligt så det gör inget, mer än att man inte orkar lika mkt på torsdagen som på tisdagen då;)

Perra har sitt spinningpass efteråt, och fick en matlåda han med, även om han inte var imponerad av innehållet;)

Hem, läsa lite läxor, lite smörgåsar i de hungriga vargarna och så i säng med dem.

 

Imorgon ska jag gå på utvecklingssamtal….;)

Allt gott!

Natti natti 🙂

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Anki

    Du är jätte duktig som har gått ner så mycket och varit så flitig med träningen. Förstår att det måste kännas helt underbart att komma i jeans som hängt i garderoben länge…
    Det kan inte vara lätt att få ihop tiden som ska räcka till så mycket och då är det är väl skönt att man ibland kan ta till färdig eller halvfärdig mat ;o)

    Kramar från Skåneland

    Carola: Bättre upp än gamla jeans, de var alldeles nyinköpta, i en mkt mindre storlek än på länge:) Japp, så länge maten är god och näringsrik så får man fuska:)

  2. gina

    Vad duktigt du varit med din träning och kost! Själv har jag kämpat ganska länge men vågen står still. Hur har du tränat och vad har du ätit? Undvikit/ätit mer av? Hur lång är du? Du kanske kan vika ett helt inlägg åt hur/vad du gjort för att gå ner i vikt?! 🙂 Vad innebär cirkelfys? Annars gillar jag din mastiga blogg, du skriver roligt. 🙂 Har såklart röstat på dig! 🙂
    Carola: Tack! Jag har läst inne hos Olga, http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/ och följer hennes råd:)
    Jag är 169, och en halv cm, den är viktig;) Cirkelfys är 9 olika stationer med olika övningar, tex knäböj med skivstång på axlarna, eller marklyft. Man kör 45 sekunder på varje station, vilar/förflyttar sig till nästa på 15 sekunder, och så kör man tre varv:) Superkul, och skitjobbigt:)
    Jag ska försöka skriva ihop nåt inlägg, men läs hos Olga!!

  3. Emelie

    Vad fin du är i kroppen! 🙂 Inte ett spår av flertalet graviditeter så långt ögat kan nå 😉 Får man fråga hur lång du är? Tycker att du ser så lång ut på alla bilder! Ha en fin kväll!
    Carola: åhh tycker du att jag ser lång ut? Vad glad jag blir:) Som den kortaste i min familj (mamma,pappa, syrra) så trackar de mig alltid för att jag inte når så högt som de:) Jag är 169 och en HALV cm;)

  4. Ida

    Så smal du har blivit, tycker absolut att du ska vara nöjd.
    Vad mysigt när man kan sitta ute och äta, underbart när det börjar bli varmre ute. Allt blir ju så mycket lättare då.

  5. Neta

    Tycker inte du behöver gå ner mer nu, det där runt magen är väl bara naturligt om man föder så många barn. När man ser ditt ansikte så ser du nästan utmärglad ut, du ser inte frisk ut, passar mkt bättre i att vara lite rundare om kinderna.
    Sen undrar jag hur man tänker när man stoppar i sina barn så mkt halvfabrikat, så mycket E-nr och transfetter. Du har ju själv jobbat med cancersjuka barn och så ger du dina egna massor av cancerframkallande mat. Jag förstår inte det!! Lathet är en sak men dumhet något helt annat!!
    Carola: Fast jag ska inte gå ner mer:) Jag är nöjd med vikten, nu ska det byggas muskler, samt plattas till magen, för det finns ingen anledning att det ska synas att jag fått många barn tycker jag. Dessutom vill jag ha en stark och stabil bål som hjälper till att hålla upp hela kroppen:)
    Jag har alltid varit smal i ansiktet, utom under några av graviditeterna nu på slutet, så det är såhär jag ser ut normalt…
    Jag undrar lite varför du tror att barnen äter massa skit? Det händer att de får skräpmat javisst, men det gör det ju i de allra flesta familjer. Jag lagar nästan all mat från grunden!! Använder smör och grädde. Jag är inte fanatisk i nåt, men försöker se till så vi äter så rent som möjligt. Sen blir det Mamma Scans äckliga köttbullar eftersom de avskyr mina, eller som nu, pannkakor färdigstekta av nån annan..Jag ser inget fel i det.Cancerframkallande mat….det är ju typ allt, beror lite på vilket håll rönen kommer bara, ska man lyssna på allt kan man inte äta ett dugg. Jag är inte dum, men har heller inte all tid i världen att laga den bästa maten två gånger per dag…Lat kan jag absolut vara:)

  6. Linda

    Måste säga att du varti grymt duktig med din träning och kost, heja heja. Är också en träningsfreak, men är lite orolig över hur mycket och hårt jag kan träna när jag ammar och hur pass nyttigt jag törs äta. Är rädd för att mjölken ska bli sämre. Sen blir jag så frustrerad dem sista kilona tappar jag aldrig förrens jag slutar amma, måste vara hormonellt, vad vet jag. Men jag kämpar på ;)) Bodyn Jamie har på sej, den hade jag till Linus när han var liten, så fin 🙂 Ha det så gott
    Carola: Jag tycker ju att du är grym som tränar när du har en så liten bebis, och måste åka så långt… Jag har hört att det inte är nån fara för mjölken att träna hårt, bebisen känner ingen skillnad:) och nyttigt är ju bara bra att äta, men inga dieter kanske.. Känner igen det där med att de sista kilona sitter kvar, det är först den här gången som jag faktiskt tappat allt medan jag ammar, och dessutom mer eller mindre full amning:) Bodyn är Jordans:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting