Allmänt

Jordan önskar god morgon!

Jo vi har varit vakna en stund men inte jättelänge, vid 9 slog småpojkarna upp sina ljusblå 🙂
Jag var vaken och låg och funderade på packningen av galaväskan , vad får man inte glömma …?

20120504-104117.jpg

Jordan i tröja från Astrid Lindgrens Värld, jag är lite sugen på att åka dit men drar mig för den långa trista bilresan..! Dessutom är ac trasig i min buss och vi har inte kollat upp om det är värt att laga den eller om vi kanske måste byta bil .. Tills dess åker vi i en rullande bastu. Framsätet går an för där har vi ju fläkt och kan veva ner rutor, men resterande sidorutor går inte att öppna så bakåt blir det äckelvarmt.. Avskyr att krångla med bilar.. Lilla bilen är bättre för där kan man fixa korsdrag;) men jag får inte rum med alla om jag inte knör ner dem i bagageluckan… Hehe.
Fast den har körförbud nu eftersom vi inte besiktat den.

Bråkade med Patricia nyss åxå. Vet inte riktigt vad som flyger i henne mellan varven men det får gärna flyga iväg för evigt för det är svårt att diskutera med nån som skriker : det är inte mitt fel ! Eller – whatever..!
Hennes busskort är stulet för typ tusende gången och det är ju såklart inte hennes fel, men hon vill inte lyssna när jag säger att hon måste se till att alltid ha det på sig, inte lämna i väskan i klassrummet oavsett om det är låst ..
Blä, jag tror vi köpt nytt kort fyra gånger hittills i år!
Det kostar 75 kr och sen fyller man på det varje månad , och det är ju inte så himla kul att köpa nytt hela tiden , inte fylla på det heller när hon inte använt upp ens hälften.
Jag tycker hon kan cykla , det tar kanske 20 minuter, men föreslår man det får man onda ögat och är inte klok..;)

Jaja dags att ta itu med dagens göromål, jag ska ju väga Jamie sen 🙂
Vad väger han nu tro?? Över 10 kg??
Tycker att han känns ganska lätt men det kan ju bero på mina armmuskler;) eller mer troligt att han faktiskt hjälper till lite nu och inte bara hänger där på höften 🙂
Tjingeling!

Kommentarer

  1. Anna

    Jag har aldrig läst på dina döttrars bloggar att dom kallar dig för skitmorsa. Bara för att ungdomar lever sina liv på nätet så är det ju inte ok att deras mödrar lägger ut saker om dom i sin blogg som faktist inte läsare har att göra. Jag tycker precis som Ulle att visa saker blir lite väl privata. Men vi är ju alla olika som tur är och det ska vi få vara. Det som du tycker är ok behöver ju inte andra tycka är ok och men är ju din blogg och där du skriver ju du vad du vill oavsett vad andra tycker om det.

  2. Ulle

    Tycker dina barn alltid att det är okej att du lämnar ut dem på bloggen och skriver om dem? Frågar du dem innan du publicerar inläggen om det är okej? En fråga bara då jag tycker ibland att det blir lite väl privat och för en tonåring kanske det inte alltid är så roligt att alla kan läsa om deras liv på nätet…..
    Carola: nej jag frågar inte, och det gör inte de heller när de skriver att jag är en skitmorsa;)
    Jag skriver inte saker som är personliga, utan det är mer allmänna reflektioner. Att jag bråkat med Patricia var väl inget kränkande direkt? De läser min blogg och skulle de tycka att det var taskigt så skulle jag ta bort det. Jag vet inte om du har tonåringar, men för tonåringar idag så levs ju hela deras liv på nätet, och det facebookas statusar och bloggas och allt vad det är, så det lilla jag skriver här om dem är jämförbart med inget alls.:)

  3. Anna A

    Om du sparar kvittot från när du fyller på kortet kan du spärra det och få tillbaka de pengar som finns kvar på kortet. Däremot åker du ju på de 75:- för kortet…. Surt i vilket fall som helst.
    Ang surt ungar så måste det va något i luften för min 95:a är lika just nu…….. BLÄ!
    Carola: Ja, och Perra spar ju alla kvitton….not:( Men nu vet vi det! Tack:)
    Ja hoppas det går över snart, för sura 95 or är inte att leka med:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting