Allmänt

Lchf?

Katrin Z pratar LCHF.
Inspirerande men jag vet inte jag…?
Jag gillar inte dieter;) ( tänk Ior.. Hihi)
Nädå, man kanske skulle prova nångång ? När jag slutat amma kanske?
Eller vi får se 🙂
Duktig på att föreläsa är hon hur som helst 🙂

20120505-140203.jpg

Kommentarer

  1. Gustaf Segerström

    För min egen del är det ganska ointressant vad det kallas. Jag och min familj, fru och tre barn äter alla sedan många år LCHF och mår hur bra som helst.

    Ekologisk mat, mycket grönsaker, en normal mängd proteiner och mycket fett. Det enda som vi inte äter eller extremt sällan, är bröd, ris, pasta, godis och potatis.
    Förstår inte riktigt varför man inte skulle kunna äta det hela livet, det är ju bara vanlig mat, fast ekologiskt och med färre kolhydrater.

    Dessutom blir matkontot billigare än med tallriksmodellen, inga hål i tänderna, vi är nästan aldrig sjuka och orkar så mycket mer n vad vi gjorde med grötfrukostar och pastamåltider.

    Jag bara undrar.

  2. Helene

    Jag har ätit LCHF i 3 år, gått ner 24 kg men fortsatt även efter det. Har aldrig i hela mitt liv ätit så gott och mått så bra, alla värden är perfekta, är aldrig trött och har inte haft en endaste förkylning. Jag har ett annat liv än tidigare. Det är inte en diet Ida man kan äta den hela livet och den är inte kortsiktig.

  3. Ida

    Jag är inte mycket för dieter, tror inte riktigt på sånt.
    Om man inte gillar dieter så tycker man ska strunta i det.
    Men kan ju vara inspirerande ändå.

  4. Annika

    Jag är av den åsikten att Lchf är för riktigt överviktiga som behöver kom igång hjälp under en period, eller kanske människor med speciell diagnos alt ja…….ingen annan. Lchq låter däremot vettigare.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting