Allmänt

Hemma:)

20120506-154053.jpg

Kommentarer

  1. Hanna

    Åh så söt!
    Har ni börjat med smakportioner till lillen än?
    Vad tyckte han om det isf? Kanske du har skrivit om redan men jag missat 🙂

    Kram!

  2. Katrin

    Hoppas du haft det bra o riktigt skönt! Sov du bra när ingen låg och snuttade? Eller vaknade du varje kvart ändå?hi hi… Gick det bra för Perra och Jamie? Som mamma är det inte alltid lätt att bara släppa allt man är van vid, och bara njuta. Utan det kanske finns en liten oro som hänger med. Eller är du bra på att släppa allt när det väl gäller?
    Beundrar dig starkt som mamma. Får mycket inspiration av dig. Härligt att läsa din blogg. Själv har jag 4 barn. Äldsta 12år minsta 4mån.

  3. Anki

    Vilken kär bild! Förstår att det var en liten kille som blev glad när mamma kom hem ;o)
    Kramar från Skåneland

  4. Monica

    Så fina ni är.
    Jag ser fram emot att höra allt om hur du har haft det, allt lyxigt som du har unnat dig och även hur det gick där hemma för lilla sötnosen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting