Allmänt

Blixten

Jordan fick ju ingen hatt igår men han fick ju ett linne:

20120512-111851.jpg

Han är ju såld på bilar, och de ska helst vara röda 🙂 Alla röda bilar heter Rorri men nu börjar han fatta att det här är Blixten:)
H&M 79 kr typ.

Jag har precis vinkat av Patricia som har tandläkartid idag, på en lördag. Alla tycker det är så märkligt att de har öppet som vanligt på lördagar men jag tycker nog snarare att det var mer märkligt att de inte hade det förr. Det hör ju till vården och vården får ju aldrig helgledigt 😉
Hoppas att allt är bra med hennes tänder , hon har lite problem med dem för hon tillhör dem som får mkt tandsten:( . Hål har hon nog aldrig haft men tandsten får hon alltid skrapa.
Tråkigt.

Jag trodde hon ville ha skjuts och sällskap men tji fick jag 😉 hon åkte själv.

Novalie är hos en kompis, och Lovelia och Trixie går med jamie :

20120512-120422.jpg

Och jag rensar hjulen på gåstolen från hårstrån??
Trevlig lördag 🙂

Kommentarer

  1. Lyckliga Barn

    Hej!
    Jag har varit inne och läst hos dig ibland – blir glad över den glädje dina foton sprider. Jag förstår att vardagen är… innehållsrik med nio barn! Titta gärna förbi hos oss någon gång om du har någon fråga. Barnläkare Hans Nyström skriver om barn och besvarar frågor.
    Hälsar
    Anna

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting