Allmänt

Vitsippor

Vi har tydligen väldigt mkt vitsippor på vår baksida av tomten, för barnen har plockat massor, och man smälter ju när man kikar ut genom köksfönstret och ser Jordan komma springande med några blommor krampaktigt i näven, ett leende från öra till öra och hör honom säga till Corrinda och hennes kompisar att han plockat ”bommor” till mamma ♥

 

 

Underbara unge!!

 

Vi åkte ju på lite shopping idag, och hämtade upp Jenny och Wille på vägen till Gränby.

Robban & Corrinda fyller år på måndag, och jag har inte riktigt hunnit med det, så idag passade jag på. Nu vet jag inte om det blev så mkt handlat av, och inte törs jag skriva det heller eftersom Corrinda läser här mellan varven, och nyfiken som hon är så har hon säkert snokat runt här inne flera dagar redan för att se om jag avslöjat nåt, men tji fick du, gumman ♥

Men jag hittade så fina hattar inne på H&M till tjejerna:

 

Givetvis fanns det ingen bild på bara hatten på hemsidan : ( men lite ser ni, så jättesöta stråhattar med vida brätten som kommer vara perfekta både till fint, avslutning osv, och även bara som solskydd. Jag är jättenöjd!!Tjejerna saliga:)  Klänningen var väldigt fin den med ser jag nu…men den såg jag inte i butik.

Jag ville ha stråhattar även till småkillarna, men Jordan ville bara ha en tjejhatt i rosa med små blommor på, och jag ville att han skulle ha den här:

Det ville han absolut inte alls ha, fick han inte den rosa så kunde det vara;) Jamies storlek fanns inte så jag hoppas jag hittar den senare på nån av de andra H&M..!

 

Vi fikade ju, och jag åt en cheesecake, och sen en bit av Lovelias prinsesstårta åxå, liksom lika bra att stoppa i sig så att man är ordentligt nöjd när man ändå håller på har jag insett 😉 Blir man stoppmätt så är man inte så sugen att proppa i sig mer sen:)

Bra filosofi va;)?

På vägen hem släppte jag av Lovelia hemma hos dem, där Novalie och Trixie redan var och lekte med Vickan.

Vädret har ju varit mer än lovligt ombytligt idag!  Imorse regn och grått, och så sken det upp och blev varmt, underbart.

Men det mulnade på igen och plötsligt öste regnet ner, för att lika plötsligt avta och så strålade solen från klarblå himmel en stund innan det drog ihop sig till kolsvarta skyar och mera regn…

Jag är väldigt väderkänslig, sånt här väder gör att jag mår skräp, yr i huvudet, lite illamående som skvalpar, huvudvärk….det byggs upp i samma takt som molnen blir tjocka och gråa, och släpper i samma stund som regnet kommer, så idag har det varit till och från, till och från hela dagen..Spännande.. Jenny är likadan, så det är skönt med nån som begriper:)

 

Lite städning har jag försökt mig på, men det blev inte mer än just försök…Jamie åker runt i sin gåstol och sabbar;) Han river ner saker för han har enorm räckvidd den lilla skurken;)

 

Och apropå Riva ner…Igår var vi hos farfar, han fyllde år, och plötsligt, utan synbar anledning så ramlar taklampan ner!

En stor glasskärm föll i golvet och gick i tusen bitar…!  Jisses vilken smäll, och vad rädda vi blev allihopa som satt runt bordet, tack och lov fick ingen den på sig….Tjejerna var i ett annat rum, och Jordan och Jamie satt vid det andra bordet, den lilla hunden som var med satt åxå utom räckhåll, för det hade ju inte varit så trevligt att få en fallande lampskärm på sig.  Den där lilla plastöglan som man hänger upp lampan i gick av…Läskigt.

 

Imorgon är det lördag, och vad jag vet så är det inget mer än Robbans tennis, skönt , för jag tror att varenda dag i maj är uppbokad, ofta fler saker samma dag dessutom..Galet, men det är för det mesta trevliga saker, bara man får ihop logistiken. På nåt vis brukar det alltid lösa sig 🙂

Nej, nu har Jamie ätit en flaska ersättning och vill att jag ska skaka på hans vagn så han somnar…..Jag gör väl det då:)

Natti natti på er!!!  🙂

Kommentarer

  1. Annika

    Varför fick han inte hatten han ville ha då?
    Carola: Jag var faktiskt på väg att köpa den,( rosa och småblommig, jättefin!) men då var han sur och ville inte ha nånting alls, och har han bestämt sig så ändrar han sig inte…Han har flera jättefina kepsar som han gillar så det är inte så att han blir utan:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting