Allmänt

Jamie spanar…

… In sin nya säng:)

20120514-161449.jpg


Tja ny och ny… Den är ju från typ 70 talet, men ny för Jamie 🙂

20120514-161548.jpg

Nej den ska inte stå där i vardagsrummet, men jag måste fundera klart på om jag vill ha honom ensam i lekrummet … Han kommer ju gasta en del innan han somnar så det känns lite taskigt att lägga honom i samma rum som Jordan . Jordan vill absolut inte byta rum och vi vill inte börja krångla med honom så han blir kvar inne hos oss. Tids nog flyttar han ut:)
Jamie kommer ju bara att somna själv därinne och sen hamnar han hos mig när han vaknar så det kan funka ..
Eller så får den stå kvar mitt i smeten han kanske gillar det bäst?

Jaja, den är bäddad och klar iaf och Jamie ser ut att gilla den… Tills han begriper vad som förväntas av honom kanske 😉
Återkommer med rapport!

Kommentarer

  1. Sara

    Äntligen kommer frågan upp som jag funderat så mycket på men som jag aldrig tagit mig i kragen och ställt… Hur gör ni med övergången från att sova i er säng till spjälsängen? Vad är er taktik? Några tips? Vi har en liten kille på över ett nu som fortfarande sover i vår säng. Var inte ett aktivt val från vår sida men blev så pga amningen. Nu kan han absolut inte tänka sig att sova i egen säng… Än är det inte något problem men jag har verkligen funderat på hur ni har gjort för att ex få Jordan att sova så bra i sin egen säng? Utgår från att han också låg i er säng från början? Hoppas på tips från en något, hmm.., mer erfaren mamma:)
    Carola:Jadå, alla har legat i vår säng, åxå pga amningen:) Blir ju så då, om man är lite bekväm;)
    Och det ska man ju vara. Vi har väl tagit den ganska tuffa vägen, och lagt dem i sängen och sen låtit dem skrika en stund, gått in, stoppat om och sen gått ut, och in osv… Fast jag är mesigare än Perra och kan inte lyssna när de är ledsna, så jag kan hellre lägga mig på sängen brevid och hålla handen eller bara ignorera dem, fast de skriker så vet de ju att jag är där.. Hjälper inte ett dugg på Jamie som vrålar som en besatt när man försöker;) Nu ligger han i vagnen och sover, igen…efter att ha varit jättearg i sin spjälis..
    Jag har inga bra knep, utan bara se till att de är mätta, helst trötta;) 0ch beväpna dig med tålamod i mängder..det tar ju lite tid. Men man har igen det så himla mkt:)
    Vi har ju bara gått och lagt dem så har de kurat ihop sig och somnat, en del av dem har självmant gått i säng när de börjar bli trötta:) Efter de jobbiga kvällarna då;)
    Lycka till!

  2. Jenny

    så kul att se exakt en sådan hade jag -72 🙂 hoppas verkligen att han fattar galoppen, lycka till. Kramisar Jenny

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting