Allmänt

Pysslat lite

I Goodiebagen från Mammabloggalan låg ett kit från Panduro, ett armband som man skulle tillverka själv. Det såg rätt enkelt ut, men efter att ha läst hos Tokmorsan, som hade stor problem, och tvingade sin tonårsson att pyssla…hihi, så blev det liggande.

Idag såg jag det och gav det till Janelle med orden: Du får bygga ihop det själv:)

Men så ångrade jag mig, för det är ju roligt att göra sånt där, och när hon ville ha hjälp så tog jag över;)

Jordan var bisittare:

Bästa pysslaren:)

Och det blev bra, och det gick fort, och det var inga problem alls, hör du det Tokmorsan, skicka hit ditt ska jag mecka ihop det åxå;)

   Precis som på bilden, fast snyggare..:)

  Det är gummitrådar så det är lite stelt, men det formade sig mera efter handleden när Janelle haft det på sig en stund. Hon gillade det:)

 

Efter pysselstunden gick jag ut i solen, och tog med Jamie som fick lite svårare att hasa sig fram på marken, inne på golven så glider det ju bättre, men han tar sig dit han vill ändå. Och det var ju inte mkt som fick vara i fred i rabatten..

Jag fick akut rensa lite brännässlor, för de behöver han ju inte pillra med…övrigt ogräs ska jag ta…sen:)

 
Jag funderar på att lägga igen den här rabatten, och bara ha vinrankan som ger ett ton vindruvor, men än så länge får den vara, det är rätt fint med tulpaner, när inte rådjuren äter upp dem då..

  Men är det grönt och blommar så är det ganska fint, även om det är ogräs. ..

 

Nix, nu är det sängdax snart, jag ska bara fixa lite.

Ha det bra!

Natti natti 🙂

 

 

 

Kommentarer

  1. Mira/Tokmorsan

    Hahahahahhahahahahahahhaa!!!

    Det är mitt tålamod och mina feta fingrar som inte fixar det. Dessutom hittade jag ingen tång. Nåväl. Nu har jag inga ursäkter. =( Imorgon har jag också ett armband – SÅ DET SÅ! 😉

    Kram på dig, fina Carola.

  2. Viktoria

    Jag tittade på asken häromdagen och funderade på om pyssliga du hade satt ihop ditt 😉 Nu vet jag och jag ska väl få ihop mitt med någon dag.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting