Allmänt

Sprite årgång 70-tal :)

Han är hemma nu!
Kompisen jag inte sett på typ 15 år:)

20120518-184342.jpg

Lite skruttig för allt i världen, lite möglig och i allmänt rassligt skick men vi gör ett försök att fixa till den!
Jag ska först roa mig med att skura den från topp till tå, tvätta alla textilier, och diska alla attiraljer medan pappa hämtar krafter i Frankrike i 14 dagar så han orkar ta itu med den sen 🙂

Är ni bra på att få bort mögel från väggar så ge mig era bästa tips…!
Öht ge mig tips om husvagns makeover om ni har 🙂

Fasen vad glad jag blev av att få hem pärlan 🙂
Har inte åkt husvagn sen jag flyttade hemifrån, jo nån gång kanske, men Åhh vad jag längtat !
Jag är en husvagnsmupp av födsel och ohejdad vana 🙂

Va?? Ful??
Lägg av, det finns ingen snyggare vagn än de gamla Spritearna 😉
Ni ska få se mer , jag lovar … Vare sig ni vill eller inte;)
Puss på er !

Kommentarer

  1. Neta

    Har städat min idag 🙂 Tvättat och torkat alla textilier ute. Finns ju speciell mögeltvätt och om ni haft mögel i vagnen skulle jag byta dynorna, du kan ju få det fixat på Kungshörnet. Klätt o klart. Gardiner o lite färg sen så. Sen tycker jag ni ska protrycka gasolen och täta om fönstren.

  2. fembarnsmamma

    Barndomsminne 🙂 Vi campade också i en sprite när jag var liten! Minns att det regnade in i genom framrutan 😉

    Hoppas du får det härligt med barnen på campingturen, kram!

  3. Michaela Lejonberg

    Skriv din kommentar här!Härligt med husvagn!
    Vi lånade ofta farmors brors husvagn när jag var barn… va hur mysigt som helst!

    Nu fjäskar vi med min far om vi får låna hans husbil några dagar v. 28 för att åka på Hova Riddarvecka, vi kan bo i mormors hus, men det brukar va mycket folk där ändå så att låna husbilen och ha den stående på mormors uppfart vore toppen så vi har vårt eget!

    Vart ska ni dra iväg med husvagnen då?

  4. hanna

    angående mögel. köpte till vårt badrum där vi hade mögel på listerna i taket en spray, cillit bang smuts och mögel. Funkade kanon. Skulle inte användas på trä, men sprayade på å torkade av, å listerna blev som nya. Värt att prova 🙂

  5. Anna

    Hej!
    Mögliga kläder (borde vara samma med textilier) kan man lägga i en balja med vatten och hälla på en liter filmjölk och låta stå över natten och tvätta sen som vanligt enligt tvättråd! Om textilierna luktar illa kan du ta 1dl ättika och 5dl vatten per plagg och lägga i en balja eller liknande och låta verka en stund för att sedan tvätta som vanligt, då borde lukten försvinna:) vet inte hur det är med ättika om det bleker tygernas färg men prova på något du inte är så rädd om!
    Kram Anna

  6. diana

    åh en till som skaffat husvagn idag 🙂 vi fick en husvagn av våran kompis föräldrar så nu ska vi ut och campa. jag bara älskar att åka iväg och bo i husvagn.

  7. Ami

    Vad jag vet är det lite olika metoder beroende på underlag… Jag vet att det finns en riktigt bra sida på nätet men ajg har ingen adress i minnet… Ska kolla om jag kan googla fram det.
    Men…det är ganska svårt att bli av med det. 🙁

    Men testa! Lycka till!
    Gud så kul att få fixa i ordning en husvagn!!! 🙂

  8. Stina Hallberg

    Har en Sprite från 84, inte toppmodern precis och långt ifrån dagens husvagnar för flera hundra tusen, men vilken karaktär de har. Min är i ganska gott skick ändå men jag har självklart bytt gardiner, måste ju sätta min prägel på den! Lycka till med renoveringen!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting