Allmänt

Lite förkyld

Jag är lite förkyld, ensidigt skulle man kunna kalla det för det är bara i ena näsborren som det är förkylt;)

Inte mig emot för då kan man ju andas genom den andra som vanligt och märker inte av det så värst mkt..Men det lär väl smitta över till att bli en helsidig virus förstås.. Robban har ju ont i halsen och det hostas och hackas och snoras lite varstans, men ingen verkar vara dålig, utan det är full rulle. Ta i trä!

Vi skippade vaccinationen.

Robban och Corrinda ska ju följa med mina föräldrar till Thailand om en månad, och därför behöver de ha vaccin mot hepatit.

De kommer vara några dygn i Bankok, och resterande tid på Koh Samui, och de blir borta lite drygt två veckor.

Jag hade varit grymt avis om det varit vinter, men eftersom det ju är sommar här hemma så känns det helt okey:) De längtar och jag tror de kommer få det bra, om de bara kan hålla sams med mormor och morfar då…hm;)

 

Ist så packade jag in alla kids i bilen, plus en kompis till Corrinda, men minus två tonåringar, och så åkte vi på lite shopping. De fick pengar igår och de brände ju i fickan:)

Först  till Lager 157 och bytte byxor som jag köpt till Corrinda, sen hämtade vi paket på DHL, jag har vunnit:) Vad får ni se sen:)

och så till Gränby. I Bastubilen…pust. Jag älskar ju värmen och solen, men i en bil är det inte alls lika mysigt…Jäkla AC som gått sönder!

H&M var första stoppet, för oss tjejer, medan Robban travade iväg till Game för att leta TV spel. Corrinda hittade en superfin klänning som hon ville ha, men jag ville inte betala 400 kr för en klänning hon kan ha EN gång, den var så fin att till vardags funkade den inte alls, och vi går ju inte så ofta på finare tillställningar..Hade det varit till en studentavslutning hade det varit ett fynd, men till en avslutning i femman…njä. Hon blev ju deppig , och sen letade hon febrilt för att hitta något, vad som helst, bara hon fick köpa nåt nu..  Och hittade såklart inget. Jo, hon hade plockat på sig några klänningar, men det var nog mer för att hon ville ha NÅGOT.. Jag lovade att vi skulle åka snart igen, men det tröstar ju inte just i stunden..

Novalie var lycklig först för hon köpte sig en Barbieprinsessa, och sen ännu en Barbie.. Hon skulle ha ett huvud till sin FashionistaBarbie, men de som fanns var fula…så hon slog till på en hel docka. Jaja, det är hennes pengar, och hon var nöjd.

Tills hon hittade ett par skor inne på H&M dit vi hamnade igen..och absolut skulle ha dem. Vi har massor av skor i garaget som är i princip oanvända, så jag tyckte vi kunde kika på de först, men då blev hon så ilsken..

Jordan fick en liten bil, och var superlycklig över den och Lovelia och Trixie som inte fick ett dugg var lika glada för det.

Övriga som fick handla, var lite griniga…Ja inte Robban, för han hittade TV spel som han fick utan diskussion 🙂

Kanske var värmen? De är ju inte vana…:)

 

Hem igen och laga middag, innan Perra kom hem och jag åkte och tränade. Pust så svettigt det var idag, det blir alltid väldigt varmt i lokalerna på sommaren. En rolig cirkelfysbana idag, med många tunga lyft, som nog kommer kännas imorgon:)

Janelle och Perra stod och trampade i dörren när jag kom för de skulle ut och övningsköra, och jag läser på Janelles blogg att pappa var mkt bättre än mej??? Va? Är det tacken det?  Unge 😉

Fast jag har ju å andra sidan gjort grovjobbet med att lära henne hantera bilen 🙂

 

Nu måste jag sova!

Jamie snarkar i spjälsängen i vardagsrummet, han har accepterat den nu verkar det som, och somnade fort både igår och idag, ta i trä igen då!!

Vi ses snart!

Natti natti 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting