Allmänt

Hallå vart tog du vägen ?

Kära Sommar!
Det är alltid lika underbart när du kommer och hälsar på. Lika glad som jag blir när du kommer lika ledsen blir jag när du försvinner iväg igen.
I år tror jag att du är på ditt allra mest retsamma humör, för du lockar oss med sol och högsommarvärme ena dagen för att nästa ge oss iskalla vindar och regn ?
Du ska inte lyssna på de som klagar på solen och värmen , de klagar lika mkt på din kusin , Kung Bore, och även på din syster Vår och faktiskt åxå på Gubben Grå… Vissa är aldrig nöjda helt enkelt 😉 men vi andra längtar väldigt mkt efter dig!

Vi längtar efter korta byxor , bara ben, solkräm, dopp i böljan den blå, sand i skorna och att få vända de vinterbleka nosarna mot solen och bara njuta av att känna värmen tina upp våra stelfrusna kroppar!

Vi behöver dig.
Snälla kom och stanna nu 🙂
Sånt här vill man inte se :

20120531-105548.jpg

När kommer du , kära Sommar ??

Kommentarer

 1. Anki

  Håller med dig Carola. Jag vill oxå ha sommarvärmen tillbaka och till Skåneland och slippa att sitta här huttra under filten :o(
  Kramar

 2. Hanna

  I söndags hade vi 24 grader och sol.. Men måndag och tisdag snö…. Så idag klagar jag inte när det regnar….

 3. Maud

  Hi hi hi …Jag tror jag vet var den är. Här hos mej (just nu, men ingen garanti i år i alla fall) I Barcelona.så klart. På vår terrass som ligger i skuggan, har vi just nu 26 grader. Tror det blir ett ombytligt väder i år, spelar ingen roll var du bor. Vi får väl hålla tummarna så vi får det som vi vill ha.

 4. Ami

  Jag har i alla fall noterat att de nu har flyttat upp snövarningen lite… För ngåra dagar sedan var även vi hotade av snö…jag skriver det igen…SNÖ!!!!

  Jag har en bild från slutet av maj 2008 där körsbärsträdet står i full blom och på marken är det snö…

 5. Ida

  Jag undrar också vart sommarvärmen tog vägen, så trist när det är kallt och blåsigt. Vill ju kunna vara ute och sola, sitta ute på altanen och allt annat som hör sommaren till.

 6. Sandra

  Caroline K: Meh, det har väl inte bara med tiden på året att göra vilken årstid det är. T ex för att vara metrologisk vår ska dygnsmedeltemperaturen, efter att det först varit vinter, ligga på plusgrader i 7 dagar i sträck är det väl. Det även om det skulle vara i februari…
  Sen kan jag tycka att det är en konstig sak att haka upp sig på också, men det är väl bara jag kanske… 😉

 7. Caroline K

  Sommaren börjar imorgon… där har du din förklaring 😉 och den försvann den 31 Augusti förra året, haha. Däremot om du snackar sommarVÄÄÄÄDER….. 😛 (haha förlåt men jag har världens problem med personer som inte kan skilja på årstider och väder :P)
  Carola: Mäh? Shit vad du är trist;) Jag kanske tänker fel, men för mig är sommar nåt som avlöser våren, och inte något som inträffar ett visst datum..och jag skrev ju att jag längtade efter den, inte at den var kommen…haha, fall på eget grepp;) Närå, jag bara skojar, för jag kan precis som du reta mig på sådana här grejor:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing