Allmänt

Same procedure as every morning;)

20120807-092925.jpg

Klart snart ?????

20120807-092951.jpg

Jamie har inte fattat hur man vickar flaskan så det kommer välling om han sitter upp…, hihi, så han myser i sin säng med morgonvällingen

20120807-093119.jpg

De andra vällingtunnorna kollar på Barnkanalen 🙂

Mitt kaffe behöver en refill :

20120807-093249.jpg

Jag har sovit skruttigt och Jamie vaknade tidigt .. Regnet hänger i luften efter en natt med ösregn så det blir inne dag .
Fast pappa kommer nog och skruvar på husvagnen så då kan jag kanske få mecka lite jag med , sånt är kul 🙂

Nu är vällingen slut och det är dags att diska flaskorna 🙂
Ha en bra dag !

20120807-100315.jpg

Kommentarer

  1. Tina

    Va gött det ser ut!! Gosiga bilder!
    Önskar att jag oxå skaffade många barn,
    det blir så hemskt tomt när
    dom flyttar hemifrån, så usch…

  2. Anki

    Mina tre barn åt välling på flaska under hela förskoleperioden och det var flera i min bekantskapskrets som hela tiden tyckte jag skulle sluta med sånt ”trams”. När jag sedan skulle ge dem välling i mugg så slutade de med en gång… Man ska vara glad så länge de vill ha sin välling för där mycket nyttigheter helst om man då har barn som inte äter något annat på morgonen (inga gröt-, fil-, yoghurt, flingungar)

    Kram från Skåneland

  3. Carina

    Välling är toppen. Min tjej drack välling till hon blev 10. Plötslig en dag var det inte gott längre. Sen den dagen var frukost ett problem eftersom hon aldrig gillat smörgås, gröt eller yoghurt. Så flaskmataren (och alla andra) kör på det som passar er och lyssna inte på vad andra tycker.

  4. Jenny Nordh Kleivard

    Så härligt med välling mys 🙂 Här är det regn oxå så lite små fix blir det inne idag om jag inte vilar lite på soffan emellan, är hemma och är sjukskriven denna veckan, snor förkyld och så har jag ramlat och fördärvat mitt ben och i det har jag fått rosfeber…..jaja färdig gnällt nu, har ju som tur är stora barn som hjälper till….

    Det va ju det jag tänkte berätta du hade funderinga på att ha säsongsplats nåsta år med husvagnen….Du kommer inte att ångra dig vi har våran uppställd detta är vår tredje säsong efter 5 sommrar kuskande på vägarna det är super skönt allt på plats när man kommer ner till vagnen och förtältet det är lycka för alla. Kramisar Jenny

  5. flaskmataren

    Skriv din kommentarHej hur gammal är tjejjen? och vad kör du för välling till henne?Min dotter är snart 2½år äter fortfarande 1års vällingen har testat 2års vällingen ett pr ggr dock…den med youghurt o frukt verkar gilla den med.men ibland krävs tvåflaskor innan hon är nöjd + vanlig frukost!! hehe stor tjej jag har..Har du nå tips kring allt detta när har dina slutat äta välling eller slutat med flaska? jag har vänner som tycker det är dumt att jag ger min 2åring flaska…tycker inte jag…min äldsta drack ur flaska till han var nästan 5=) massa kramar o ha en fin dag!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting