Allmänt

Sommaren går mot sitt slut:(

Tja, eller den har ju inte ens börjat på sina håll! Hörde nån nyhetsgubbe säga att i vissa delar av landet är det meterologiskt sett ännu VÅR på sina ställen…

Va? Skitkul att gå direkt från vår till vinter..

Nä, fy vale för sådana här somrar, det är inte ett endaste dugg kul

Jag är glad över att Robban och Corrinda fick lyxa sig i Thailand, och att Patricia ligger och jäser på nån beach i Barcelonatrakterna nu, för här hemma har det ju verkligen fattats nåt – SOL och VÄRME!

Vet inte hur ni andra gör, men jag fastnar liksom i nån slags väntan på…..ja sommaren:)

Nog för att jag gjort saker med ungarna, men det känns inte riktigt som det ska när man knappt varit på en strand, och det är 11 grader på morgonen i augusti.

Konstigt väder.

 

Men, det kanske blir århundradets varmaste och finaste höst? You never know:)

 

Vi planerar lite inför nästa v ecka. På måndag ska, om allt klaffar, en fotograf komma hem till oss och ta familjebilder:)

Hon heter Ewa Ahlin och jag har fotat de fem minsta hos henne när hon hade en fotografering på Ikea för ett tag sen. Hon tyckte det var så mysigt med så många barn, och när jag avslöjade att jag hade fler hemma så var hon sugen på att fota hela bunten, och det slutade med att jag bokade in en Lifestylefotografering, alltså hemma hos oss:)

Det ska bli så jäkla spännande!

Jag har länge velat ha en familjebild på oss alla, men det blir ju aldrig av, men nu så:)

Hon fotade några enskilda bilder på Jamie åxå, för han den lilla stackaren är den enda av barnen som inte fått åka till fotografen vid ett halvårsålder….och inte lär det bli som ettåring heller, mer än den här då:)

Superbilder!  Ni ska få se, jag lovar!

 

På tisdag, förhoppningsvis, åker vi till Grönan med hela familjen, plus Moa, Corrindas kompis, så finväder då vore nice..

 

Jag har fått en inbjudan att gå på premiären av nya Disneyfilmen – Modig – nu på söndag, men eftersom Perra jobbar…( nähä??) så funkar ju inte det. Så trött på sånt.

Jo, jag skulle kunna fixa barnvakt åt de minsta, men orka krångla så för en bio! Dessutom i Stockholm… Nä, det får bli en annan gång.

Fast lite surt är det.

 

En tripp till Skansen tänkte jag mig åxå, men det tror jag vi tar efter att skolan börjat. Hoppas jag får med mig syster yster på det, får planera lite med henne:)

 

Annars försöker vi njuta av de sista dagarna i frihet, för det är så det känns. INgen vill börja skolan igen, och jag tycker ju om när det är rutinlöst och bara flyter runt lite 🙂

Vad gör ni?

Har skolan börjat på sina ställen,? 

Våra börjar på torsdag, och då blir det som följer:

Janelle – sista året på gymnasiet!! Shit…;)

Patricia andra året på gymnasiet

Robban, sexan på ny skola

Corrinda, Sexan på ny skola, inte samma som Robban! För första gången delas de….De är helnöjda:) men jag lite fjantig…;)

Novalie, trean och

Trixie börjar första klass:)

Lovelia, kyrkis

Jordan, kyrkis

och Jamie….tja han får gå på musiklek iaf:)

 

Det ska såklart bli kul att träffa folk igen, under sommaren åker de flesta jag umgås med bort i långa perioder, så det blir onekligen lite tomt, men snart är man ju tillbaka i gamla fotspår igen…på gott och ont:)

 

Nu ska jag hoppa i säng, tar nog med mig Jamie p vägen, han brukar vakna den här tiden, och då är det bara amma som gäller!

Han är inte hungrig utan bara närhetstörstande:) och det bjuder jag så gärna på, jag tycker det är precis lika mysigt som honom.

 

Vad gör ni i helgen, har ni några roliga tips kanske??

 

Ha det gott, och natti natti ♥

Kommentarer

  1. Michaela Lejonberg

    Ja nu är det snart skoldags! Walther börjar den 20e! Egentligen skulle han börjat första klass, men börjar förskoleklassen nu ett år senare pga sin autism! Men senast idag sa han att han minsann ville ha sina gamla fröknar kvar från dagis.

  2. Anki

    Här har det varit riktigt varmt och skönt sommarväder. Jag o dottern har varit på hundutställning och varit borta hela dagen. Varit en skön dag men så trött man när man kommer hem (hunden är lika trött ;o) )
    Morgondagen sägs oxå att den ska bjuda på samma varma o soliga väder och jag njuter så klart men lär bli en hemma dag…
    Jätte kul med famijefoto och ska bli kul att se resultatet sedan. Lycka till!
    Kramar fr Skåneland

  3. Ida

    Hej Carola. Jag vill bara tala om att jag verkligen gillar att läsa din blogg. Det var längesedan jag kommenterade med jag läser allt. Jag tycker du är otrolig som roddar runt den stora familjen nästan på egne hand. Jag har själv två små i samma ålder som Lovelia och Jordan och det är inspirerande att läsa om ert liv.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting