Allmänt

Man vet att…

…. det är två tjejer som sover över hos Corrinda när man möts av detta på handfatet:

20120812-103630.jpg

Hihi, själv gnuggar jag bort mascaran med tvål och vatten 😉

Och innan nån sätter förmiddagskaffet i fel strupe över insikten att det handlar om 12 åriga tjejer som sminkar sig och hur kan jag tillåta det??????
Till er vill jag bara säga : Wake up and smell the coffee, så här är det nuförtiden , och jag har inget emot lite mascara och eyeliner på 12 åringar, kan till och med acceptera lite ögonskugga, så länge det är fint och diskret. Krigsmålningar däremot går bort 😉

De följer strömmen och vare sig man själv tycker det är ok eller inte så är fakta att de flesta tjejer som börjar sexan sminkar sig, på olika vis, och det är en strid jag inte bryr mig om att ens fundera över 🙂

Välj dina strider !
Ett av mina ” motton”.
Ett annat är : Det som inte dödar, härdar 🙂
Så sant som det är sagt .

Nu gick ett av spännbanden som jag hängt upp hängmattan med AV ?
Ett spännband tål ju hur mkt vikt som helst så det måste ha nötts mot trädet ..
Ingen gjorde illa sig iaf och nu står de och gormar på mig att fixa det 🙂

Jaja jag är ju jourhavande hängmattereparatör ( och rörmokare, plåstertant, mattant, städerska, mekaniker, uppfinnare osv .. Hehe)
så det är ju klart att jag grejar det !
Hoppas jag har flera band i garaget nu bara så jag slipper åka till Biltema …( det är iofs inget straff, jag gillar ju den affären ..)

Bäst att ila!!

20120812-105642.jpg

Bedjande tjejer som vill gunga hängmatta 🙂

Kommentarer

  1. Monica

    Klart dom ska sminka sig,de har jag gjort dagligen sedan jag var 12 år(dgr jag inte haft mascara dessa år är lätträknade på typ två händer)35 i dag o kmr sminka mig så länge jag är frisk i huvudet =) Mvh Monica

  2. lillys mamma

    en till här som tvättar bort sink med tvål och vatten.. råkade ta vattenfast en gång, och fick snällt gå och köpa en remover, men de sved ju som eld,provade flera olika, men sluta med att ja slängde dom och mascaran.. ja använder olivoljetvål då ja har problem med händerna..

  3. maria

    Ja du;) Jag är 48 år och redan på den tiden jag gick i femman så sminkade jag mig med kajal och mascara varje dag, inget konstigt alls med det och inget nytt;) Ha en riktigt fin måndag, hoppas att ni har lika fint väder sim vi:)
    Maria i Skåne

  4. 5mamma

    Skriv din kommentar här! t o m min sjuåriga dotter vill ha lite mascara när hon går på disco och det tycker jag väl kan vara en kul grej. Hon har ju också tre stora syrror som hon naturligtvis vill vara lika:-)

  5. Ida

    Det bästämmer man väl själv när man tycker att det är lämpligt att låta barnen börja sminka sig. Spelar ju egentligen inte så stor roll vad alla andra tycker och jag tycker inte att man ska behöva försvara varför man tillåter tex. smink. Så gulligt kort på Lovelia och Trixie 🙂

  6. jenny

    Jag sätter väl mest kaffet i stupen när du säger att du tvättar bort mascaran med tvål och vatten! Aj, aj, aj. Gör det inte ont?

    Själv började jag sminka mig i sexan. Lite mascara och concealer på plitorna. Inget konstigt med det.

  7. Svandis Ros

    Smink och tjejer… jag tycker som du, det är helt okej om det är diskret. Jag har sminkat min dotter (ögonskugga) i många år, i alla världens färger men hon har ju inte fått gå ut så överdrivet sminkat. Det har liksom bara blivit vår grej att sminka varandra.

    Idag är min dotter 14 år och har nog använt mascara och läppglans i ett år… till vardags. När hon går ut lite finare då vill hon få min hjälp med diskret smokey ögon.

    Hjälp dem välja bra mascara (nickelfri) och påpeka hur viktigt det är o inte låna ut den!

    Lycka till med allt fixande!
    Tycker ni har så vackra barn…. och GLADA 😉

  8. Cecilia

    Åh det där är så svårt! Min äldsta dotter blir 11 om någon
    månad men jag har sagt nej till smink. Tycker
    det är så onödigt hon är så vacker ändå :/ Kanske
    jag är för sträng? När började Corrinda med mascara?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting