Allmänt

Män fattar inte…

Jag satt och kikade på OS lite ibland, inte för att det är ett stort intresse, utan för att det var ju vad som erbjöds på TV 😉

Iaf, så var det tjejer som sprang runt på banan, kan ha varit 3000 meter?? Eller nåt liknande, de sprang längre än 1-400meter iaf.

 

Så säger den manlige kommentatorn om en av tjejerna: -Blablabla…som haft ovanligt svårt att komma tillbaka efter att ha fött barn…

Jomen dra igen limpsaxen, hörru gubbe!

Det är jäkligt enkelt att som man sitta och ha åsikter om att hon ju borde ha varit bättre för hon hade ju bara fött barn, men de begriper visst inte att hela kroppen( och knoppen!) förändras av en graviditet och förlossning..

Många toppatleter kommer ju tillbaka i fin form, kanske tom sitt liv form efter att ha fått barn så visst, det kanske verkar enkelt. men alla som varit där vet att det inte är en dans på rosor att komma tillbaka ens till ursprungsvikten.

Det är ju individuellt som så mkt annat, en del syns det inte på att de var gravida igår, medan andra ser ut att vara i sjätte månaden när barnet börjar skolan. Jag undrar ibland vad männens ursäkt är till att lägga på sig kilon med åren, de som inte är gravida och ökar i vikt av det skälet;) eller sitter fast med en ammande bebis hemma utan kan fortsätta sitt liv relativt obekymrade.

Hehe.

Hur som helst så blev jag lite irriterad där:)

 

Idag har det varit konstigt väder, igen, det har man ju vant sig vid nu, men grått och kallt, men ändå kvavt..

De har asfalterat upp två väggupp på vår gata idag, en i var ände så nu är det fritt fram att gasa på mellan dem…sträckan som råkar vara framför vårt hus. Fattar inte varför de sätter de så? Det är väl bättre att de sitter tätare?

Jaja vi får väl hoppas att de fyller sin funktion!

Jordan, Jamie, Lovelia och jag tog en promenad, de cyklade, Jamie i vagnen såklart, och det var härligt. Det var ett tag sen vi gick den rundan, det är så förbannat mkt mördarsniglar där….och det är så äckligt att snirkla mellan dem. Nu var det inte så farligt, tack och lov.

Jordan springer på springcykeln, och det går fort, han är en fena på att styra och ser hur cool som helst ut.

Sen blev han trött, lillkillen, och somnade på soffan:

Finaste Jordan:)

Han sov så gott, och ville inte alls vakna men vi ruskade liv i honom efter en stund, annars somnar han ju inte ikväll..

Jamie fick däremot sova, livet är orättvist ibland tycker Jordan som tycker om att knoppa.

Han satte sig upp i sin säng i morse och sa glatt: Det är skönt att sova:)

Mammas pojke…hihi.

Jamie stod länge och klappade Zlatan:

Jag har äntligen tömt ur hela poolen, och sen hoppade jag i och spolade av väggarna ordentligt så den ska vara så ren som möjligt till våren, men vi måste ju fixa reningspumpen först.

Det känns inte alls ok att tömma poolen, för då är det liksom slut på sommaren, och så flyger gässen till solen ..fasen!

 

Middagen lagade Patricia, jag var på väg men då kom hon och var så hungrig att hon började, och jag satt nöjd kvar i solen och kikade så inte Jamie lekte med vattenslangen.

Sen kvistade jag snabbt iväg till affären för lite mjölk osv, så det finns till i morgon, sen får jag nog handla ordentligt då.

Imorgon är det skolfotografering för Novalie och Trixie, så de har valt kläder redan nu ikväll, och sen hoppas de att det inte regnar när de cyklar..

 

Nu är det dags att sova, fattar inte vart tiden tog vägen, men det var Robinson, Dallas och så inspelade Hollywoodfruar:)

Busy busy;)

 

Och med det säger jag Natti natti 🙂

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting