Allmänt

Som sagt…;)

En ettårig kan allt, vill allt och är en rackare på att hitta på 🙂

20120828-104318.jpg

20120828-104333.jpg

20120828-104352.jpg

Kommentarer

  1. Anna

    Kommer ihåg den perioden ! Brukade skrattande (oftast) berätta för folk: Man vet inte riktigt var man har/hittar saker. Ibland ligger det frukt i tvättkorgen, och tvätt i fruktkorgen. Ha ha!!! Så kunde det vara…

  2. malin

    Haha! Vilken sötnos! Tips på att barnsäkra: vi har också sånna där handtag på lådorna och vi kör ner en ”käpp” igenom alla uppifrån och ned. Lite trixigt till en början men man vänjer sig. Om inte annat kan man välja när det inte gör något att det rivs i lådorna… Men ”sopskåpet” fungerar det kanske inte på…

    Ha det gott! / Malin

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing