Allmänt

Sjuk:(

Usch jag är sjuk.

Ordentligt dessutom, det är ju iofs ingen idé att fjösa när man ändå är igång;) men brrrr vad jag ogillar att vara sjuk.

Kände det redan igår när vi var på skivstång/intervall, jag orkade inte, allt var skitjobbigt, och väl hemma började det stickas i halsen.

Sov ungefär INGET i natt, av flera anledningar varav halsontet var en bidragande, och nu är jag yrslig, vimmelkantig ( samma sak iofs, men jag vill ha era sympatier, hihi) ont i halsen, tjock i öronen, röda ögon och mår allmänt skitdåligt. Tror jag har feber dessutom!

What?

Fast det var minusgrader och frost härom natten, så virusen kommer ju som ett oönskat brev på posten.

Och som grädde på moset kommer en grym träningsvärk krypande, jihoo;)

 

Nä, jag drar ett täcke över mig ( i mina drömmar då, på rikt är det ju bara att bita ihop..) och hoppas det är en snabbvariant av virus!

Jamie är snorig som bara den han med, och Janelle har varit hemma från skolan några dagar, så nu börjas det…bah,

Kanske var det vår kräftskiva i poolrummet som bombade virus på oss??

Nä, det var det såklart inte, men om ni vill läsa och se bilder från den, så kan jag rekommendera min äldsta dotter Janelles blogg, den hittar ni här:)  Janelles blogg 

Nu ska jag dricka nåt varmt och kanske blunda en stund…men Jamie vaknar snart så det är nog kört:)

Älskade ungar!  🙂

Kommentarer

  1. Annica

    Jag rekommenderar till alla jag känner som blir sjuka att dricka en blandning mellan riven färsk ingefära,citron och honung efter tycke och smak. Sen häller man på varmt vatten.
    Funkar alltid och man känner sig så nyttig.
    Man kan dricka det lite när man vill. I förebyggande syfte så där och för att det är gott

  2. Anki

    Stackare, krya på dig Carola! Tråkigt om höstförkylnningarna redan kommer men i och med skolorna startar så kommer tyvärr alla infektionerna som ett brev på posten. Min yngsta klagade i kväll över halsont och att hon frös :o(
    Kramar från Skåneland

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting